IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ето кой печели бижутата!

20 юни 2011 07 02

И така, дойде време за победителите от играта ни „Влез си в Tialoto.bg, намери своето вдъхновение и спечели бижу"

Ето кой печели бижутата!

И така, дойде време за победителите от играта ни „Влез си в Tialoto.bg, намери своето вдъхновение и спечели бижу".

Преди това обаче, искаме да ви благодарим за прекрасните коментари и да ви кажем колко много ни радва това, че нашите статии правят деня ви малко по-вдъхновен и хубав.

Но с приказките нека спрем дотук.

И така, победителите с най-много лайкове са следните:

Polina Masri - 154 гласа

„http://www.tialoto.bg/a/42-fotosesii/14977-neka-bade-liato/ Тази статия ме кара да си стегна багажа и да се върна в Бургас.. цяло лято на плажа, морето, вълните и коктейлчета, по-късно на отворени барове.. почивка и релакс, съчетано с уникални тоалети и приятна компания.. какво по-хубаво !!!"

Zornitsa Popova - 129 гласа

„http://www.tialoto.bg/users/view/40304.html Тази статия е моето вдъхновение за деня, защото живо се вълнувам от полезните храни. Прочетох с голям интерес за годжи бери и съм изумена от антиоксидантните му свойства. Едва ли ще живеем 252 г като китаеца, който го е консумирал всеки ден, но си струва да опитаме сок или чай от този чудодеен плод :)"

Mimi Dineva - 107 гласа

„http://www.tialoto.bg/a/125-zdrave/14919-kolkoto-po-podreden,-tolkova-po-zdrav.html Не само се почуствах вдъхновена, но направо ще полетя от щастие. Аз съм много подреден човек, което би трябвало да означава, че съм и много здрава, което е факт :)"

Всички те печелят по едно прекрасно бижу от Esper – честито!

Как да си получите наградата:

Ще ви очакваме на телефон 02/ 8129849, където ще получите подробни инструкции за това, как ще си вземете наградите.

Или на e-mail: info@tialoto.bg, където да ни напишете точния си адрес (на който да изпратим наградата) и телефон за връзка.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари