IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Копнежът по Тузаря

28 юни 2012 15 10

Колко от вас мечтаят да срещнат своя Тузар?

Кари и Крис - идеалната екранна двойка! Снимка: Reuters

Кари и Крис - идеалната екранна двойка! Снимка: Reuters

Всеки телевизионен образ си има свой прототип. Понякога той е микс между няколко черти на различни души, но жените винаги го асоциират с конкретен типаж и ето как визията за Тузаря бе пренесена върху актьора Крис Нот.

Дори и след като спря да играе в „Сексът и градът", където покори Кари, той си остана Тузаря за милиони дами по света. Защото на тях им е нужно да имат образ от плът и кръв за този мистичен мъж, който много от тях преследват в живота си.

У нас може би Тузаря е по-желан от лошото момче от дамите. Защо ли? Защото се асоциира с човек, който има власт, пари и някакъв аристократизъм у себе си. Той не е чичко-паричко, а даже обратното. Хем богат, хем красив, както се казва. Истинска мечта за всяко подрастващо момиче, което копнее за охолен живот, за блясък и обществено признание (като под обществено разбираме обичайните заподозрени в култовите заведения в големите градове).

Кадър от филма "Сексът и градът", Снимка: Reuters

Но да бъдем реалисти тузарите у нас са на изчезване. Дори не можем да определим някой от родния хайлайф (и извън него) като такъв. Вие сещате ли се за конкретна личност? И дали той би си паднал по момиче като Кари Брадшоу? Съмняваме се... Киното си е кино и там всичко приключва с хепиенд, без значение от характера на героинята, защото тя винаги става любима на основния персонаж.

В реалния живот обаче има едно златно правило освен - „пари при пари отиват" - един магнетичен, интелигентен и изтънчен мъж, ще си търси такава жена. Противоположностите наистина се привличат, но само на ниво темперамент. Интелектът е много важен и трябва да е на сходно ниво.

И ако вие мечтаете за своя тузар и дори вече имате идея кой е той, просто постъпете интелигентно. Проучете го добре, разберете навиците му, какво го вълнува, как релаксира, има ли хоби и използвайте точния момент, за да направите точното впечатление. Човек не трябва да спира да мечтае, но единият му крак е хубаво да е на земята.

Крис Нот вече е женен мъж, така че се откажете от него. 58-годишният чаровник сключи преди няколко месеца тайно брак на Хаваите с дългогодишната си партньорка Тара Уилсън.

В случай, че сте сингъл и търсите Тузаря на родна почва, не пропускайте да погледнете в aha.bg Той вече е заел мястото си там в редицата и чака вашето внимание. Не е световна звезда, но носи тузарското в себе си!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари