IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Къде си, мой мачо

6 юли 2012 14 00

Копнеете ли за прегръдките на един екзотичен и темпераментен мъж?

Най-големият мачо Антонио Бандерас. Снимка: outnow.ch

Най-големият мачо Антонио Бандерас. Снимка: outnow.ch

Мачото отдавана премина границите на Латинска Америка и стигна до Европа. И заради горещата си кръв, загоряло лице и секси чупки, подправени с кавалерски обноски, печели все повече дами от различни нации и дори раси.

Като че ли у нас придаваме лек негативен оттенък на определението за мъже - „мачо". Смятаме ги за позьори и някак глуповати, заслепени от добре поддържаната им външност, облечена в думата метросексуален. И Дейвид Бекъм е метросексуален, но някой казва ли за него, че е „куха лейка"?! Може би съпругата му Вики, но пак не знаем със сигурност, тъй като техните интимни разговори си остават зад стените на спалнята им.

За мачовците като явление започна да се говори най-вече след звездния миг на Антонио Бандерас. Черните му къдрици, гелосани назад, каубойската шапка, акцентът и тежката походка, които са най-запомнящите се от филма „Десперадо", категоризираха екзотичния латино тип в мачо.

Снимка: outnow.ch

И тъй като у нас няма латини (може и да има, но са се скрили някъде дълбоко) веднага проектирахме този типаж върху гелосаните, стойкаджии, които са прибрали ръце в гайките на колана си и с леко разкрачена поза сякаш казват: „Виж ме, бейби, какъв пич съм!".

До тук изглежда леко иронично... ала идеята не е да сипем ирония по тези мъже, а да покажем, че и те имат своите достойнства. В представите на дамите мачото е кавалер. Може да е стойкаджия, но има обноски. Той не говори много – не му остава време от позиране, но не е лошо момче. Гледа изкусително, събира устни и не остава незабелязан.

Снимка: outnow.ch

Ореолът около мачото е с геройски оттенък. Причината пак се крие в Антонио, който успя да изкуши и Салма Хайек (Десперадо), и Катрин Зита Джоунс (Маската на Зоро) и да се превърне в техния герой. Фактът, че не бучи като латерна нон стоп също го прави желана компания. Силата му не са думите, а цялостното, тежко излъчване.

Безспорно той е магнетичен мъж и има високо самочувствие! Мачовците не излизат с жени, които не са секси. Тъй като са нарцистични обичат да са заобиколени от красавици, които да допълват ореола им.

Снимка: outnow.ch

Говорейки за латино тип, пропуснахма да вметнем, че мачовците обикновено имат и хубав тен. Дали от солариум, от балкона или от плажа, не е важно! Част от тях минават а категорията „морски гларуси", но като цяло мачовците не „опрерират" на определена територия, а навсякъде.

Ако търсите своя мачо, с който да се показвате навсякъде и да ви завиждат оглеждайте се внимателно, докато се разхождате по крайбрежните алеи. Ако не сте на морето, не страдайте. Влезте в aha.bg и намерете своя мачо! Той ще ви обсипе с много романтика и ще ви научи да позирате като филмова звезда!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари