IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мразя те, обичам те... лош си!

19 юли 2012 14 00

Лошото момче не се забравя цял живот

Снимка: Vampire Diaries

Снимка: Vampire Diaries

„Ти си груб, нахален, арогантен и ми писна да ме разиграваш... но въпреки това не мога да спра да мисля за теб!". Казахте ли му го? А той какво направи! Усмихна се, отново иронично и отвърна : „Прави, каквото знаеш. Аз не те карам на сила". Лошото момче показа колко е лошо, само, защото се усмихна и вие не можахте да устоите на тази усмивка. Той е по-лош от плейбоя, защото всеки път, в който се отчаете от него и решите, че не можете повече, прави някакъв мил жест... или дори ви казва, че ви обича и вие попадате обратно в прегръдките му.

Жените копнеят за лошите момчета. Тези, които твърдят обратното, най-нагло лъжат, защото не им е стискало дори да се пробват или не са успели да привлекат вниманието на такъв мъж. Магията на лошото момче се крие най-вече в това, че той е неконтролируем. А жената (под)съзнателно иска да го контролира. И това я прави уязвима, но и решителна. Всеки път, когато удари на камък, тя се надъхва още повече и това я кара да бъде привлечена като магнит от него.

Тонове материали се изписаха за лошите момчета – защо и как и кой и какво ги прави толкова привлекателни. Истината е, че те не подлежат на дресировка и винаги могат да ви изненадат... неприятно. Това е една тръпка, която няма край. И на дамите им е интересно да виждат как се променя, какво ново ще измисли...

Лошото момче не е за всяка жена. Трябва истинско търпение и доста изобретателност да задържите вниманието на такъв човек. Той самият е необикновен и търси необикновени жени.

В ума ни веднага изплува перфектното лошо момче – екранен герой, но много показателен. Без съмнение всички феновете на „Дневниците на вампира" вече са се досетили за кого говорим - Деймън Салваторе (изигран от Иън Сомърхолдър).

Той е толкова неустоим и то не само, защото е вампир, а защото притежава тази самоирония и ирония към живота и другите около себе си. Хитрите очи, ловките движения, привидния непукизъм, който би влудил и най-самоуверената девойка. В един момент е лош, после непоносим, накрая е мил...о да, той има чувства и най-сладкото е, те да излязат наяве. Точно за това говорим – да накараш лошото момче да покаже, че има душа, е едно от най-големите предизвикателства пред всяка жена.

Готови ли сте за него? Намерете го в aha.bg и пуснете чара си в действие. Може пък и да сте първата, която ще открадне сърцето му!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари