IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лудостта на влюбения мъж 

29 март 2012 13 50

Когато се влюби, за него нищо друго няма значение... точно както при жената

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Любовта променя всички до неузнаваемост, това е факт. Нали знаете , че кашлица и любов не могат да се скрият. Но ако всички мъже като момченца са дърпали косите на момичетата, сега картинката е напълно променена. Влюбеният мъж се разпознава от километър и въпреки всичко има цели четири групи, в които има вероятност да попадне или пък да го разпознаете.

Срамежливият

Много рядка порода, но пък толкова са сладки с цялата тази стеснителност! Всичко в тях се променя – когато заговорят любимата жена, всеки уважаващ себе си хамелеон искрено ще завиди на бързината, с която даден мъж променя цвета на лицето си. Но все пак го избива повече на червено и вероятно се поти, но пък от друга страна изобщо не знае какво да прави с ръцете си. Гласът му също изменя и никога не може да намери точните думи. Всъщност се сеща за тях на другия ден - ако изобщо дойде на себе си. Такъв глупчо заслужава едно по-храбро момиче, ако иска все пак да сподели вълненията си. Неговото безмълвно възхищение към жената означава само едно: Ти си моята кралица!

Поклонникът

Той основателно се идентифицира с рицаря на белия кон, защото обектът на неговите ухажвания се чувства, ако не истинска кралица, то поне принцеса. Жената, която има този късмет, е затрупвана с цветя, телефонни обаждания, уникални подаръци. Тя е на пиедестал най-малко по върховете на Олимп и от там ръководи земните си работи. Поклонникът има такъв богат репертоар от думи, които за нула време могат да завъртят главата на всяка жена. Той винаги подчертава, че за неговото момиче трябва – само най-доброто! И действително го прави. Понякога обаче това може да му изиграе лоша шега – след като е качил своята възлюбена между звездите, има опасност тя да не иска да слезе от там – дори и заради него.

Грижовният

Той наистина е готов да направи и невъзможното за жената, в която е влюбен. Непрекъснато кръжи около нея, гледайки я само в очите и се стреми да отгатне всяко нейно желание. Ако тя кихне, това ще го побърка и е възможно да вдигне цялата болница на крак, като че ли тя умира. И междувременно е накупил или изкупил цялата аптека, увил я с одеало и сложил термометъра. Вероятно в бъдещ съвместен живот такъв мъж ще бъде подмолно манипулиран, но определено е симпатяга. Той няма да позволи на жена си да се вози в градски транспорт, определено ще бди над нея и когато тя му каже, че иска тишина буквално ще ходи на пръсти.

Героят

Способен е да покани момичето на покрива на вилата. Като нищо може да докара цял оркестър да свири под прозорците й, когато тя се сърди. Може да я изненада, като поръча за рождения й ден надпис в небето „Обичам те", изписан с ниско летящ самолет. Всяка среща с него си е истински приключение и е твърде вероятно да свикнете да носите в чантата маратонки, с които да замените високия ток, в случай, че вместо на заведение му хрумне вечеря на някое хълмче. Винаги е непредсказуем и е готов да поема всякакви рискове. Много скоро обаче ще се научите и да ги споделяте, защото тази луда глава има нужда от още по-луда, за да го следва.

Мъжът обаче винаги има какво да даде. Но срещу какво?

Автор: Светлана Видинска, info@tialoto.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари