IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Диагноза „Любов“ 

13 юли 2012 14 00

Д-р Хаус потвърждава!

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Признай си честно, усещаш ли тревожните симптоми: отнесеност, разсеяност, тревожност, сърцебиене, изпотяване, безпричинен смях, паника, безсъние. Спасява те само великолепната еуфория, която ти поставя точната диагноза – Любов! За по-сигурно и за потвърждение просто отговори на тези въпроси, пък ще видим крайния резултат:

Когато го видиш ти става толкова неспокойно, че твоята иначе свободна реч започва да зацикля на най-неочаквани места. Справяш се добре само с едносрични отговори.

В главата ти има място само за една мисъл: "Как ли изглеждам" и затова губиш позиция и в без това оскъдния ви диалог.

На всеки негов съвсем невинен въпрос - например къде наблизо има магазин, кафе или дори библиотека, размахваш ръце в неопределена посока и вероятно само птица би разбрала къде по-точно.

С друг мъже общуваш леко и красиво без да ти пука дали ще кажеш нещо обидно, а тук премисляш всяка дума.

Ако сте на събиране, почваш да гадаеш: ще дойде ли, няма ли да дойде... Ще те покани ли да танцувате или да му привлечеш погледа каниш първия, който ти е тотално безразличен.

Когато го видиш с жена, независимо дали е на 15 или 40 години веднага те срязва нещо, че той все пак не е сам и настроението ти заминава в ледниковата епоха.

След разговор с него подлагаш всичко на анализ – какво е казал той, какво си казала ти и тихичко се ругаеш, че си се държала идиотски и той сто процентово те е взел за глупачка. И вероятно ще разкаже това и на приятелите си.

Гледаш да отидеш там, където хипотетично може да го срещнеш. Затова си направила пълен погром в гардероба, избирайки най-ефектния тоалет, освен това специален макияж, прическа, аксесоар, парфюм... В сравнение с твоите грижи "Мис съвършенство" направо си е неглиже.

Срещаш го случайно и точно когато си изтичала до магазина за хляб и то без прическа, без макияж, без супер-гардероб.

Книгата, която ти е препоръчал. Дори хич да не си падаш по книгите ще я прочетеш. И ще търсиш прилика с главния герой в него и разбира се – себе си в героинята. Нещо като малката ви тайна. Пък ама си знаеш колко труд си хвърлила да намериш книгата, летейки из книжарници и ровейки трескаво в интернет.

Изведнъж започваш да проявяваш странен интерес към различни гадания, за които по-рано си изказвала пълни отрицания. Хвърляш си карти с въпроси и ако се падне, че ще те изостави ги мяташ дотогава, докато не излезе мечтания отговор, че ще живеете щастливо до дълбоки старини.

Когато разбереш коя зодия е, веднага проверяваш съвместима ли е с твоята.

Очаквайки го да влезе в стаята заемаш небрежно артистична поза, от която всеки фотограф или художник би хлъцнал.

Когато имаш среща направо летиш, идва ти да прегръщаш всички и да нацелуваш свирепата продавачка в магазина.

Разнежваш се само при мисълта как се усмихва...

И ако на първата среща просто докосне ръката ти сякаш минава ток и ти става прекалено горещо независимо от сезона.

Има ли дотук съвпадения в признаците или всички прилики са случайни? Не вярвам. Мисля, че диагнозата е правилна. Дори Д-р Хаус ще я потвърди.

Автор: Светлана Видинска, info@tialoto.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

mariag ( преди 11 години )
Trinity333 ( преди 11 години )
На фона на все по-затъпяващите статии в този сайт, тази приятно ме порази. Трябва да призная, че при мен заболяването започва точно по гореописания начин :D:D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар