IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ергенското жилище - тайни и загадки 

21 декември 2012 15 00

Огледайте всеки кът, за да разберете нещо повече за собственика му

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Да предположим, че мъжът, по който ужасно си падате попита къде ще отидете: у вас или при него - невинно изберете втория вариант, защото това е много, ама много важно. Ако чувайки вашето бодро "При теб" той започва да нервничи или се смути, вариантите са два: В по-добрия случай домът му е кочина, а в по-лошия - има съпруга. Нека изберем първия, по-приятния вариант. И така - за първи път прекрачвате прага на жилището му. Гледате настрани и се правите, че нищо не виждате. Грешка. Всяко кътче може да ви разкаже що за човек е неговият обитател.

Интериор

Сякаш сте попаднали в модно списание. Всичко е толкова разкошно, нагласено и....безлично, като стая в петзвезден хотел. Струва ви се, че в този идеално обзаведен дом не живее никой, няма отпечатък, няма и помен от живо същество. Тогава приемете, че и вие ще бъдете същата за него, както и отношенията ви - безлични. Той може да ви позвъни от офиса си само в момент на скука, но вашите чувства, емоции и желания доста скоро ще му омръзнат.

Той заработва добре, но къщата му все още прилича на студентско общежитие.
Няма страшно - пред вас е Питър Пан, който в душата си отчаяно отказва да порасне. Дали това е добро или не, зависи от вашата гледна точка или от характера ви. Жена със силно развит майчин инстинкт и потребност да „наглежда" някого ще се почувства добре тук и ще има възможност да се грижи за своето дете-мъж колкото си иска.

Уютният дом без особена дизайнерска намеса обикновено принадлежи на мъж, който леко и непринудено допуска в живота си нови хора.

Ред или пълното му отсъствие

Идеална чистота, особено придружена с вик "Стой, не пипай" - застанете нащрек. Не долавяте ли враждебност или поне недоверие? Чистофайниците лесно изпадат в ярост - просто такава е природата им. А пък от вас се очаква да изпълнявате ролята на любовница и чистачка по съвместителство.
Затова златната среда е съвършеният модел между полюсите на стерилната операционна чистота и безпорядъка.

Въздух и пространство

Малко мебели, но грижливо подбрани - определено ви е провървяло. Мъж-мечта. Той никога няма да ви постави на каишка, защото автоматично признава правото ви на лично пространство и пълна свобода. В същото време е отговорен, внимателен и достатъчно интелигентен, за да ви покаже, че има повече и по-хубави неща от купичката храна в хладилника или изгладената риза. Макар че и те са важни.
И обратно - ако домът му прилича на склад за абсурдни вещи, а придвижването от кухнята до хола е истинско изпитание, пред вас е човек, неспособен да взема съдбоносни решения и често живее направо по инерция, носейки се по течението.

Банята

Десетките флакончета, тубички, кремчета направо са разтърсили дори вас, която съвсем не страдате от аскетизъм. Този мъж определено страда от мания по своята външност дори в кризисни ситуации. Та той ще даде и последните си пари за козметика, стига това да го прави неотразим. Прилича на звезда, нали? Само че също като тях лесно става хладен в отношенията (не в леглото), сърдит, че хората не разбират нежната му егоистична душа.

Книги, вестници, списания

Складирани от години, понякога съвсем непотребни. Този мъж може да се окаже истински приятел, но ако искате да го тласнете към промяна, ще срещнете наистина огромни трудности, защото той просто се страхува от тях, а понякога направо ненавижда. И ако сте жена, която обожава промяната, излезте навън и не се обръщайте.

Стаята изглежда пуста, в нея няма нищо излишно - поне така ви се струва. Всъщност тук се търси простота и функционалност и никаква романтика. Не очаквайте от него лирични отклонения, а сюрпризите са противопоказни. Е, това може да допадне на някоя, но на коя?

Автор: Светлана Видинска, info@tialoto.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари