IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

6 признака на  влюбения мъж 

30 януари 2013 15 40

Той става неузнаваем и много сладък

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Ако мъжът до вас е непохватен, леко отнесен, гладко избръснат и с широки пръсти, няма съмнение – той ви обича! Неслучайно се казва „лудо влюбен", защото прониже ли го стрелата на Купидон, и най-хладнокръвният мачо губи почва под краката си. Вижте по какво се познава!

Той обожава вашите недостатъци. В компанията на влюбения мъж всяка жена се чувства най-малко като Анджелина Джоли. Малкият бюст, несполучливо изрусената коса, упоритите лунички на носа - всичко, което е в ущърб на иначе сияйната ви красота изглежда повече от секси в неговите очи. Повярвайте, дори херпесът на устните ви не е в състояние да го откаже от целувка.

Той прекарва с вас всяка свободна минута. Само влюбеният мъж е способен с несекващ ентусиазъм да избира нов нашийник за кокершпаньола ви. Само по неговите сили е да стои 45 минути под проливния дъжд, ако закъснявате за среща. Само той приема от сърце поканата за кино, независимо че изобщо не си пада по „Здрач". Всичко, което правите заедно му доставя истинско удоволствие.

Той става непохватен, когато сте наоколо. Влюбеният мъж прилича на френския актьор Пиер Ришар. Отчаяно се стреми да ви направи впечатление, но вместо това изпада в абсурдни ситуации - разлива кафето, изтървава ключовете, блъска се в минувачите и се препъва във всеки бордюр. При това пребледнява, поруменява и сипе несвързани извинения, което го прави още по-комичен.

Той става суетен. Стъписваща прическа, порязвания от бръснене и лъхащ аромат на автършейв – влюбеният мъж си личи отдалече. Ако по-рано с дни не е смъквал любимия си развлечен пуловер, то сега непременно се сдобива с ослепително жълта тениска или провиснали дънки ала Кристиано Роналдо.

Той става щедър. Когато Ромео е насреща, всяка ваша дума се материализира. Достатъчно е да споменете, че обичате ориз, и на масата ще цъфне половината меню от близкия китайски ресторант. В името на любовта и най-големият скъперник няма против да се изръси за вечеря на свещи и легло от рози. Да не говорим, че великодушно ще премълчи, ако забравите да изключите осветлението в банята.

Той ви гледа, когато спите. Когато се храните. Когато говорите по телефона. Той ви гледа с възхитен и светнал поглед. Сякаш е видял нещо изключително красиво и единствено по рода си; нещо, за което е копнеел, надявал се и чакал цял живот. Това е погледът, който прогаря дрехите ви и и изтръгва земята изпод краката ви. Не е ли прекрасно?

Автор: Светлана Видинска, info@tialoto.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

j ( преди 6 години )
Dori i da ima takiva maje.Vlubvat se ama dovreme.Sled tova pochvat da im se doebavat i drugi.Pochvat da nastrahvat ot natochena machka minavashta po ulicata i da se obrashtata sled vsqka macka.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Меченце ( преди 10 години )
Такива мъже няма , или състоянието е за кратко . Приятна приказка !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
mddaaa, oshte malko ( преди 11 години )
i nakraq momata se obajda na bivshiq..shtot tozi vlubeniq neshto q samnqva dali e normalen...dolni *** ste si!Posle civrite , che edno cvete ne vi noseli...a za kakvo?!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Оля ( преди 11 години )
Моят мъж е всичко това, само дето не е суетен :) И не чупи много :) :) :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
anonim ( преди 11 години )
anonimen ( преди 11 години )