IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нали не сте в кошмарите на мъжете? 

20 февруари 2013 15 40

Има няколко типажа, който карат космите на врата на мъжа да настръхнат

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Нека го четат неомъжените жени. Омъжените да си помислят много добре и пак да го четат. Току виж са открили за себе си нещо, от което трябва да се избавят по най-бързия начин - като от брадавица например. Защото има жени, които са в кошмарите на мъжете и от които се стремят да избягат или да се молят никога да не срещнат. Ами то си е за плашене!

Глезлите

Те си падат по любовните романи, където истинската жена е капризна, безпомощна, изискваща постоянно внимание, сякаш всеки миг ще припадне. Обикновено темите й за разговор са дрехи и козметика, но по такъв начин, че могат да доведат мъжа до желание да избяга накъдето му видят очите. Всъщност очите му виждат друга жена - нормална, комуникативна, способна да му създаде душевен комфорт, на всичкото отгоре със здрав, заразителен смях и определено си има всичко. Героинята от романите си остава горко да ридае и да чака следващата си жертва.

Властните

Мъжът копнее като се прибере у дома да го чака една мила съпруга, която му слуша оплакванията от шефа, от несправедливостите изобщо, и докато го слуша, е взела, че сготвила, сервирала, нагласила - направо бонбон! А вместо това е получил истинска командирка, която не само непрекъснато се разпорежда, но и взема еднолични решения. Такава жена може да изтърпи само мъж, който е имал доста властна мамичка и направо е дресиран.

Пресметливите

Въпреки че ги разбира, нормалният мъж иска да знае, че го харесват и заради други качества, а не само колко е висок като стъпи на портфейла си.

Непредсказуемите

Много опасни. Днешните мъже и без това са подложени на стрес, но когато вкъщи гадаят с какво настроение ще ги посрещне половинката, не е хич приятно. Сутринта си я оставил усмихната и доволна, а те посреща с ревове и купища излияния - направо не е за вярване. Обикновено мъжете бягат от такива жени, освен ако не са дипломирани психолози, но и тогава е съмнително.

Твърде умните

Голяма досада са. Техните енцикопледични познания не са най-голямата беда, а начинът, по който ги демонстрират. Първият час може да са интересни, но след това мъжете си плюят на петите, ако не искат да слушат безкрайна и твърде безполезна информация, която непрекъснато се лее от устата им.

Злобарките

Ами нормално е. Ако трябва да живее с хищник, по-добре да си поделиш клетка с някое животно в зоопарка - така смятат мъжете, отървали се на косъм от връзката и перспективата да живеят с такава жена.

Не им е лесно, нали! Затова пък е толкова лесно да не приличаш на никоя от тези категории.

Автор: Светлана Видинска, info@tialoto.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

( преди 11 години )
Ау не думай! Да не си твърде умна, ама да не си и безпомощна, да се усмихваш непрекъснато... алоооо вие съпруга ли искате или някакъв робот? Жената е човек и съответно и тя има право понякога да е уморена, изнервена, ядосана и т.н. Извинявайте, ама след 10 часа в офиса просто няма как да го посрещна със салатка, ракиика и усмивка! Като не му харесва да си търси прислужница, ама тя пък ще гледа на него само като на ходещ банкомат, а както се разбрахме и това не е добре. И изобщо тия мъже имат ли представа какво искат?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар