IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пижама VS боксерки. Спалното бельо издава сексуалността

29 април 2013 14 40

С какво си лягате под чаршафите...

Снимка: Armani

Снимка: Armani

С какво си ляга гаджето ти - класическа пижама или весели боксерки с изрисувани анимационни герои? А ти - с изрязана и секси нощничка ала Лолита или размъкната тениска размер XXL? Оказва се, че от отговора на този въпрос до голяма степен зависи какво да очаквате под чаршафите.

Ако той е с...

Пижама. Поздравления! Откраднала си сърцето на солиден, отговорен и много принципен мъж. Той държи на обещанията си и ще направи всичко, за да ти достави удоволствие. В леглото е същинска секс машина.

Боксерки. Притежателят им е грижовен и сърдечен, обича реда и чистотата. В секса е предсказуем, но затова пък може да те разтопи от нежност. Почитателите на боксерките са най-големите романтици, но предпочитат да оставят инициативата за секс в твоите ръце.

Слипове. Твоят избраник не се вълнува от модата и остава верен на себе си – практичен и не много романтичен. Сексът е малко еднообразен. Но от теб зависи да му драснеш фитила!

Гол. О-хо! Попаднала си на творческа личност с жив и весел темперамент. В леглото е страстен и неуморим, но получава повече, отколкото дава. Внимавай да не го разглезиш, защото е егоист и почти не обръща внимание на най-палавите ти и щури желания.

Ако ти си с...

Дантелена нощница. Диагнозата е: непоправима романтичка. Просто не можеш да си представиш секса без шампанско, ягоди и сметана. Искаш да бъдеш ухажвана и спечелена. Но в сексуално отношение не си изобретателна – пълна скука!

Къса пижамка. Повече от ясно е, че си чувствителна, емоционална и устремена към новото и неизвестното. В секса си експериментатор, затова мъжете ти се лепят като мухи на мед.

Снимка: Victoria's Secret

Класическа пижама. Предпочиташ здравите и стабилни отношения. Напълно отдадена на семейството и работата си. В секса си находчива и направо неуморна, но не особено емоционална.

Тениска. Изборът ти е чудесен, защото означава, че си сърдечна, добра, искрена и общителна личност. Хората ти се доверяват и споделят всичките си тайни. А в леглото си истинска тигрица. Пазете се, мъже!

Гола. Определено не страдаш от липса на самочувствие и си падаш малко егоист. Но тъй като се отличаваш с чувственост и импулсивност, успяваш да завъртиш главата на повечето мъже. Най-вероятно имаш определен артистичен талант - рисуваш, пееш или пишеш стихове.

И така, какво избираш?

Автор: Светлана Видинска, info@tialoto.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Pufpaf ( преди 10 години )
Ако тия неща ги четат жените им им вярват, тогава лошо много лошо ! Аз спя без долно бельо, ама някой познава ли ме лично и какви ги върша в кревата, за да каже дали съм егоист или не се раздавам, АЙ СТИГА ТОЛКОВА ФАНТАЗИИ, защото тия статии утре ще ги прочете някоя заблудена жена и ще вземе да си избира мъжа и според тези измишльотини, а в женските сайтове и списания е пълно с такива статии, ако ядял това бил такъв, ако правил това бил онакъв бла бла бла ..!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
in love ( преди 10 години )
А според мене е най-добре да си ляга по пижама и да се събужда гол ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
s2000 ( преди 10 години )
ще цитирам Ботев по повод статията ви: "а вий, вий сте ***" хахахаха
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Алиана ( преди 10 години )
Не коя да е тениска, а НЕГОВАТА тениска. Нещо секси!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар