IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вие сте на корицата на собственото си списание   

31 май 2013 14 00

Научете се да бъдете красива в собствените си очи, останалото е лесно

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Няма начин да не сте забелязали красавиците от списанията и телевизионния екран - какво излъчване притежават, чар и обаяние. С въздишка си мислите, че това е така, защото са се родили красавици. За ваше сведение това почти никога не е било така. Те изглеждат по този начин, защото са избрали това. Струва ви се направо невероятно, но е истина. След като те са могли да повярват в своята индивидуалност и са реализирали мечтите си, значи го можете и вие. Само трябва да се решите и да преминете бариерата на своята собствена неувереност.

Най-напред, разбира се, трябва да помислите за външността си. Никоя жена не може да бъде уверена в себе си, ако не се чувства достатъчно красива. За това не е важно да посетите първо фитнес залите, а салоните за красота. Повярвайте, наистина има опитни специалисти, които могат да сътворят истинско чудо с вас. Нали помните онова предаване „Пълна промяна". Не чакайте някой да изтегли името ви от шапката на късмета в някой друг живот, а го направете тук и сега.

Започнете с косата. Французите знаят, че красиво изглеждащата коса е сигурна гаранция за излъчването на жената. Ако не можете да си позволите скъпи козметични мазила, спокойно може да ги замените с домашно приготвени, които на практика няма да ви струват почти нищо. Дори нито един крем за кожа да не купите, ползвайте сока от плодовете и зеленчуците – те са най-добрата грижа за лицето.

Поддържайте ръцете си. Те разказват много за жената. Може да се наложи да отидете един-два пъти на маникюр, но след това просто ще следите сами формата и големината на ноктите. В домашни условия също можете да им отдадете заслуженото с подобаващи заздравяващи ноктите разтвори.

Обръщали ли сте внимание на какво ухаете? Това е важно, много важно и изборът на парфюм не е като да купиш бутилка олио. Той просто е длъжен да е ВАШИЯТ парфюм. Затова бавно и спокойно го избирайте, защото е неизменна част от усещането ви за красота и увереност.

Ако са ви казвали, че гримът е само за леките жени, направо не го вярвайте. Умело нанесеният грим, освен че ще коригира леки недостатъци по лицето, ще направи погледа ви омагьосващ, сияен и привлекателен. Дори няма да усетите колко бързо ще се превърнете в истинска жена вамп. Ако не знаете как да се гримирате, просто прочетете малко повече по въпроса. Скоро ще го правите в движение.

Стигаме до гардероба. Какво виждате там? А после сравнете как се обличат тези недостъпни жени по списанията. Разбира се, никой не казва, че трябва сляпо да ги копирате, но задължително и честно направете пълен оглед на дрехите си. Те трябва да бъдат не толкова модни, колкото елегантни и ако трябва да се простите с някои от тях и ги замените с нови – значи просто го направете. Всичко, което е кич е за контейнера. Без грам съжаление го направете. Може да имате по-малко дрехи, но да бъдат с достатъчно вкус и повече функционалност.

Не забравяйте, че вашето ново поведение изисква повече усмивки и ведро настроение. Всичко, което правите от тук нататък е да развивате увереност, увереност и отново увереност. Така ще откриете в себе си толкова много неизползван досега потенциал, че ще ви стане чак обидно за пропуските.

Научете се свободно да се изказвате, не се стеснявайте да говорите за способностите си, за успехите си, вашата емоционалност няма да бъде неприятна, а напротив – хората ще ви погледнат с други очи и когато погледнете към корицата на собственото си списание, с удоволствие ще се видите там!

Автор: Светлана Видинска, info@tialoto.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари