IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 части от тялото, които мъжете заглеждат

24 юни 2011 05 30

Да, не ви се вярва, но са цели 5

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Ако има нещо, което обожаваме в лятото, то е, че ни е напълно позволено да захвърлим презрамките, кецовете и жилетките, ограничавайки количеството дрехи по себе си. Е, мъжете също обичат именно този момент и затова решихме да си направим топ 5 на онези части от женското тяло, по които се плъзга (кога случайно, кога – не) погледът на всеки господин.

1. Може и да има мъже, които предпочитат малкото и стегнато дупе повече отколкото хубавия бюст, но със сигурност няма мъже, които да не удостоят с внимание въпросния бюст. А лятото е сезонът на големите деколтета и рамене без презрамки, които допълват красивата гледка. И ако за една жена ще бъде по-интересно да хвърли един поглед към някой онлайн телешоп, то мъжете предпочитат да хвърлят погледи в апетитните деколтета.

2. Не подценявайте гърба! Особено, ако сте от групата на татуираните и умирате да си показвате маркираната територия. Мъжете намират тази част от тялото ни за особено секси и ако искате да направите още по-силно впечатление, препоръчваме ви да оставите сутиена в шкафа. Гърбът е най-красив, когато е гол!

3. О, да – тяхно величество краката! Изключително магнетичен дар в случай, че почват от сливиците. Но дори и да не сте притежателка на чак толкова примамливо оръжие, поне се постарайте винаги да имате копринено гладка кожа. Решение на този проблем е комплектът Дерма Сета, чиито фини кристали стимулират космения фоликул да пада, без това да ви причинява болка и остават краката ви неустоими на допир.

4. Грешите, ако си мислите, че мъжете не обръщат внимание на дамските ръце! Всъщност именно те, глезените и извивката на талията са сред най-красивите части в женското тяло. Затова се погрижете особено през лятото маникюрът ви да е свеж, шарен и да носи много настроение.

5. Ако се постараете над дънките с ниска талия да „надниква" едно стегнато коремче, това няма да остане незабелязано. Затова е време да се захващате за фитнес тренировките, ако още не сте го направили. Въпреки че ние бихме се отдали на сърфа и плажния волейбол!

Автор - снимка

КоментариКоментари

k4k4v1d4 ( преди 12 години )
До silly: макар че съм мъж не мога да не се съглася. Но да ви успокоя, мили дами - тези мъже с многото претенции без покритие всичките си умират сами, но за съжаление недевствени, благодарение на многото продажни и меркантилни жени, които им гледат в джоба, а не в муцуната.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
silly ( преди 12 години )
Да, винаги жените полагаме хиляди усилия за външността си, а някои от мъжете още не знаят (ПОНЕ) какво е самобръсначка.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
t3ss_ ( преди 12 години )
Да напомним само ,че няма перфектни хора. А моделите на Викториас сикрет не са в Бг. Така, че да се стараем да запазим индивидуалността си в този свят на подражание. Във всеки има нещо хубаво и прекрасно, дори и краката да не започват от сливиците. ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар