IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Силата на еротичните сънища

4 юли 2011 10 59

Понякога един сън може да направи чудеса

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Автор: Лейди Топшоп

Напоследък колегите в работата все ме бъзикат. Не спират да ми повтарят, че сияя с едно особено излъчване и постоянно се шегуват с щастливата усмивка, която не слиза от лицето ми.

„Признай си! Имаш си любовник!" – тази реплика се превърна в част от работното ми ежедневие. Естествено, аз отричам, просто защото наистина не изневерявам на половинката си. Или... Ако трябва да бъда честна – изневерявам, но само насън!

А и не знам за вас, но еротичните сънища не ги смятам за измяна. Е, вярно, че главното действащо лице в моите беше един висок тъмнокос непознат с бронзов загар и тяло като на бог. И не че приятелят ми е за изхвърляне – той винаги е знаел как да запали страстта у мен, но се убедих, че тройката (макар единият от мъжете да е въображаем) е нещо невероятно.

Не знам какво ми става, но откакто имам възглавница Мемосан Класик, не съм сънувала по-сладки сънища.

Вече няколко вечери, щом се потопя в царството на Морфей, се пренасям в прегръдките на онзи красив непознат. И повярвайте ми, приятелят ми не само не ревнува (Добре де, той всъщност дори не подозира.), а е и повече от щастлив.

И как иначе – сексуалният ни живот се издигна на нови висоти. След като нощите ми станаха толкова горещи благодарение на моя въображаем любовник, всяка сутрин съм в два пъти по-палаво настроение за любов с реалния си обект на моето желание.

Как после да не бъде една жена щастлива на работа, когато денят и започва с много страст? И ако в службата ме бъзикат за новия ми любовник, то приятелят ми все се шегува, че когато спя на ортопедични матраци, ставам още по-голяма авантюристка в леглото.

Автор - снимка

КоментариКоментари

mimka16 ( преди 12 години )
Еее заглавието е мн подвеждащо.Аз ми мислех за едно,а то излезе съвсем друго..
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
genchi ( преди 12 години )
и тъкмо ми стана интересно - оп ортопедична възглавница хахахах
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Silly Billy ( преди 12 години )
Честно,вие не сте нормални. То не бяха матраци,възглавници,ортопедични тъпотии и т.н. Тия реклами на топшоп са отвратително гадни..
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар