IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Безупречно чист дом без много усилия! Как?

17 юли 2012 08 13

Най-лесният начин да почистите дома си и да спестите време и средства за летните забавления.

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Лятото е сезонът на доброто настроение, приятните емоции и релаксът. Въпреки това повечето дами не могат да се похвалят с липса на домакински задължения. Даже напротив. Сега, когато прозорците са постоянно отворени и водим по-активен начин на живот, домът ни се замърсява бързо, а не всеки ден можем да се грижим за него.

Всички осъзнаваме значението на чистотата и хигиената вкъщи. Особено, когато имаме деца или член от семейството е предразположен към алергии. По принцип цялостната грижа за дома отнема доста време усилия, а почистващите препарати са наистина скъпи. Затова бързаме да ви предложим чудесно решение как да поддържате чистотата безупречна и то с много по-малко усилия. Съветваме ви да пробвате Стийм Моп X5 на Топ Шоп. Повече за продукта може да намерите ТУК.

Универсалният Стийм Моп Х5 почиства и дезинфекцира със силата на парата, а суперабсорбиращата му подложка полира и улавя мръсотията. Той съчетава 5 уреда в 1. С него лесно ще чистите подови настилки, килими, огледала и прозорци. Подходящ е за всяко кътче на дома ви. Освен това лесно се превръща в мини парочистачка, за която ще получите и необходимите приставки за отстраняване и на най-упоритите замърсявания. Има и още! Със специалната приставка за парно гладене лесно ще освежавате завесите, матраците и възглавниците.

А, за по-практичните домакини имаме страхотна новина. Със Стийм Моп Х5 няма нужда да използвате препарати! Нагорещената до 110 градуса пара е достатъчна за безупречна чистота и дезинфекциране на дома ви. Не само ще спестите доста средства, но и ще предпазите себе си и семейството си от острите миризми и въздействието на химикалите. Накратко – почистването става доста по-ефективно, хигиенично и лесно от преди!

Запазете средствата и усилията си за по-приятни летни забавления. Възползвайте се от специалната цена на Стийм Моп Х5 през месец Юли. Сега може да бъде ваш с 50 лв. отсъпка! Не е трудно да бъдете перфектна домакиня. Поръчайте Стийм Моп Х5 ТУК още сега! 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Ганчо ( преди 11 години )