IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Смайващи летни дестинации за вашия Instagram албум

1 юни 2016 11 30

Това са едни от най-фотогеничните места в света

Снимка: Jon Wright

Снимка: Jon Wright

Нека погледнем реалността – една голяма част от хората, които пътуват из екзотични дестинации, нямат търпение да споделят в социалните мрежи снимки от своята зашеметяваща ваканция.

Много от тези хора се надяват да уловят такъв кадър, който да смае приятелите им в Instagram и да се превърне в перфектния пост, като в същото време се надяват да предизвикат завистта на близки и познати.

Ако искате да посетите място, което хем да ви осигури невероятни спомени един ден, хем да ви даде възможност за страхотни кадри, вижте следните 10 места.

Те са идеални летни дестинации, а освен това са супер фотогенични. Имайте ги предвид, следващият път, когато планирате почивката си.

Уитсъндейс, Австралия (на снимката)

Това е един от най-известните, отдалечени плажове в Австралия, който изглежда почти нереален. Най-красиви тук снимките стават от въздуха – идеална причина да се повозите на хеликоптер над Големия бариерен риф.

Малдивските острови


Снимка: Jasmine Howell

Това е любимото място за почивка на богатите и известните, и не е изненадващо, като се има предвид, че Малдивите са екологично чист, супер луксозен и много живописен курорт. Няма толкова тюркоазено синя вода и толкова страхотни плажове!

Cinque Terre, Италия


Снимка: Jessica Stein

Рим и Венеция може да са в началото на списъка ви за топ дестинации в Италия, но това крайбрежно градче заслужава не по-малко внимание. Красиви сгради маркират бреговата линия, слънцето е жарко, а гледките – романтични.

Лонг Бей, Виетнам

Снимка: Мео Gia

Този пейзаж е като от сънищата. Над 1600 назъбени карстови скални острова се виждат сред мъглявия морски въздух, като там са и традиционните виетнамски лодки – всичко това е на фона на бистра синя вода.

Езерото Туз, Турция


Снимка: Gypsy Lust

Това солено езеро в Турция предлага страхотни сюрреалистични гледки заради отчетливия си розов цвят, причинен от цъфтящите водорасли. Езерото е най-розово и смайващо между юли и август.

Маракеш, Мароко


Снимка: Marvin Suria

Със своите вековни мозаечни плочки и оживени занаятчийски улици, пълни с цветни подправки и кожени изделия, не е чудно, че Маракеш е фаворит сред блогърите и фотографите. Хората често говорят за светлината в Париж, но светлината в Маракеш е по-невероятна за снимане.

Ибиса, Испания


Снимка: A Day Bikini

Ибиса има репутацията на испански остров, който ще ви осигури огромен махмурлук, тъй като купонът тук не спира. И все пак островът е неповторим, а пейзажите – разнообразни, красиви и живописни. Северната част на острова е особено драматична, заради скалните плажове.

Капри, Италия


Снимка: Andrew Arthur

Със своите лазурни пещери, осеяни с чадъри заливи и храна от световна класа, Капри е идеалното място за красиви, зашеметяващи снимки. Много е възможно да уловите на кадрите и някоя знаменитост.

Убуд, Индонезия


Снимка: Emitaz

Буйната тропическа природа привлича туристите към този прекрасен индонезийски остров, който е хем луксозен, хем достъпен и е едно от любимите места на хората, които си падат по йога.

Кападокия, Турция


Снимка: Синтия Андрю

Кападокия е удивително красива, особено по изгрев или по залез слънце. Бъдете сигурни, че ще останете тук поне две нощувки, за да можете да ѝ се насладите от различни гледни точки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари