IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лято 2016: Как да носим къси панталони?

28 юни 2016 13 40

Няколко идеи за стилна визия

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Как да носим къси панталони и да изглеждаме наистина добре? Едно е сигурно по темата – не е толкова трудно, колкото изглежда.

Лесно е да оставим този модел панталони за плажните дни и да, със сигурност е добра идея да заложим на него по време на летните фестивали и партита на открито, но открихме нова визия – тази, която е елегантна, класическа и най-важното, подходяща за градски условия.

Имайте предвид, че не става въпрос за тези дънкови къси панталони, които са с ефект от кръпки и разкъсани цепки, обути за офиса.

Имаме предвид моделите, които са със строги форми, подходящи цветове и усещане за луксозни материи.

Предлагаме ви няколко идеи как да преобразите късите панталони в офис облекло през лятото.

1. Заобичайте дължините до коляно

Всички знаем, че една от водещите тенденции за пролет-лято 2016 са дължините до коляно, затова възползвайте се от това и заложете на панталони в крак с модата. Заложете на цветове като черно, сиво или тъмнозелено – тази палитра носи усещането за костюм и строгост.

2. Къси, но като от костюм

Ако искате да заложите на наистина къси панталони, изберете модел със строга кройка и задължително с висока талия. За да внесете баланс в силуета, комбинирайте с топ и тънко сако, за да не изглеждате като за разходка в парка.

3. Помислете за игра с дължините

Късите панталони показват голяма час от краката, което понякога може да бъде доста рисково в офиса. За да избегнете подобни ситуации, просто комбинирайте с дълга връхна дреха и топ. Комбинацията между къса долна част и дълга горна ще направи силуета подходящ за офиса.

4. Мъжки стил

Мъжко-женските комбинации в силуета винаги са били синоним на изисканост, колкото и странно да звучи това. По тази причина, съчетайте къси черни панталони с официална бяла риза и черен тренчкот. Най-добре е обувките да бъдат затворени и ниски.

5. Бъдете смели

Цветовете и нестандартните комбинации с ярки нюанси привличат вниманието към краката и същевременно подчертават модния ви усет. Съчетанието между тъмносиньо и червено носи усещане за френска красота, а бялото в горната част внася баланс.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари