IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Покорителката на нощта

6 март 2013 12 20

Мартенският Elle изненадва с много стил и мистика

Снимка: сп. Elle

Снимка: сп. Elle

За да привлече погледа, една жена трябва да запази мистичното у себе си. Малко плът, малко блясък, малко провокация, примесена с естествен чар и акценти върху тялото и лицето си. Със сигурност мъжете, а защо не и жените, биха се обърнали след модела Сабрина Найт. И причината не е само в нейното сексапилно тяло, голяма част от което се вижда под разкошните тоалети.

Сабрина участва в една от най-стилните фотосесии, които са попадали пред погледа ни от началото на годината. Тя е облечена в черно и бяло, но дрехите са подбрани по такъв начин, че да изкушават безмилостно.

Симетрията е в това, че тя или показва повече кожа от кръста надолу, или от кръста нагоре, Гърдите ѝ винаги са скрити, но стегнатият ѝ корем или рамене се показват под асиметричните кройки в стил прегърни ме.

Интересна е комбинацията на детския анимационен герой Мики Маус с вечерна дълга, черна пола. Изглежда интересно и стилно, нищо, че на пръв поглед някои биха го определили като детско. Дългите панталони и разкроени поли се комбинират чудесно с малка дамска чанта.

Можем да похвалим избора на фотографа Алексей Хей да затъмни части от кадрите отгоре и отдолу, така че лицето на дамата да остане в сянка. Това е единият от елементите, които правят образа на Найт мистичен.

Разгледайте кадрите в галерията ни! Всеки детайл заслужава внимание.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари