IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Насладете се на пълноценна и здравословна морска почивка

31 юли 2012 07 36

Лесно е! Просто се възползвайте на макс от полезните  йодни изпарения от водата

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Слънцето, морето, плажа... Заедно те имат уникалната способност да ни зареждат с енергия и позитивизъм, да прочистват съзнанието ни и да ни помагат да релаксираме... И независимо дали живеете някъде край морския бряг или просто отскачате до него от време на време, за да си починете, горещо ви препоръчваме да се възползвате на макс от това, което той може да ви даде.

А освен за доброто ви настроение, той може да ви помогне и в грижата за здравето и красотата! Чували ли сте за лечебната сила на йодните изпарения от морето? В морската вода се съдържат около 34 микроелемента, които могат да ви помогнат да се справите с най-различни проблеми като астма, кожни обриви, нарушения на кръвното налягане, артрит, контузии при спорт и още много други.

А начинът да се възползвате от нейната сила е повече от приятен – освен да плувате на воля страшно полезно е и да си правите дълги разходки по плажната ивица. А, ако заложите на крос, още по-добре! Препоръчително е да го правите в ранните сутрешни часове – тогава йодните изпарения са най-силни и полезни. Важно е и да се концентрирате върху дишането си – поемайте си въздух дълбоко и издишайте бавно. Разбира се, всякакви тренировки и спорт на плажа също са изключително полезни за организма.

Идеята да се отдадете на подобни занимания, вместо да си пиете коктейли на шезлонга, може да ви се струва прекалено изморяваща, но усилията си заслужават, повярвайте! А за да се улесните, можете да се възползвате от един малък трик – магнитните наколенки на д-р Ливайн! Сега те са в комплект от 2 наколенки, 1 лента за ръка и подарък – масажор за тяло. Можете да го разгледате ето ТУК!

С всички тези неща няма да има плажен спорт, който да ви се опре! Ще се погрижите за здравето и тонуса си с лекота – просто, докато се забавлявате. Магнитният наколенник помага да сте по-жизнени и енергични и стимулира физическата активност.

Най-голямото му предимство обаче е, че облекчава болките! Той е разработен по специална патентована технология от хирурга-ортопед д-р Ливайн. Наколенника обхваща коляното точно под капачето като го поддържа, но без да ограничава подвижността му. Така той подобрява и кръвообръщението, а физическите упражнения стават много по-лесни, приятни и безболезнени.

Осигурете си пълноценна и здравословна почивка като си поръчате комплекта с наколенки на д-р Ливайн! Ето ТУК можете да го направите още сега.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари