IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рецепта за неустоима визия на плажа

1 август 2012 12 10

Ето как да събереш палави погледи, докато се разхождаш по бански… 

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Момичета, нека си признаем – може и да сме сериозно обвързани, но пак ни е приятно да събираме мъжките погледи и да се чувстваме секси. Особено на плажа – мястото, където най-трудно прикриваме дефектите. И това си е съвсем в реда на нещата! Всяка жена иска да изглежда добре и да бъде харесвана.

За щастие, съвсем не е толкова трудно да изглеждаме привлекателни и да се разхождаме със самочувствие по пясъка. Това, от което имаме нужда са модерен бански, подходящи аксесоари, добре епилирана кожа, маникюр и педикюр в тон с банския, прическа неглиже (може и на опашка) и, естествено, стегнато и добре оформено тяло. Като последното „изискване" най- много ни плаши и в повечето случаи ни се струва невъзможно.

Е, имаме хубава новина - възможно е! И то без да са нужни месеци фитнес и упражнения. Дори да не сте наблягали на тренировките преди лятната ваканция, все още има начин бързо да влезете във форма. Да стегнете коремчето и дупето, и стопите мазнините в проблемните зони. Само трябва да си вземете вибриращият колан Мини Турбо на Топ Шоп. Повече за него можете да научите ТУК.

Благодарение на вибриращия масаж, Мини Турбо оформя дупето и бедрата, топи мазнините и премахва излишните сантиметри. А, коремчето бързо придобива желаната стегната форма. Мини Турбо редуцира и целулита. Има две нива на мощност, удобен е за носене и можем да го ползваме където и когато си поискаме. Придобиваме секси фигура без никакви усилия. Единственото, което трябва да направим, е да сложим коланът на желаната част от тялото ни и да го включим. Мини Турбо ще свърши всичко останало!

Така че, момичета, вместо да се покривате с цял бански и да се притеснявате да отвържете шалчето от кръста, по-добре си поръчайте Мини Турбо от ТУК. С негова помощ със сигурност ще съберете много палави погледи на плажа...

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари