IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да обикаляме забележителности цял ден, без да капнем от умора?

3 август 2012 08 19

Почивките са задължителни, но и без удобни обувки няма как да минем 

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Кръстосването на нови дестинации е един от най, ама най-приятните начини да се отърсим от напрегнатото ежедневие, да се заредим с положителна енергия и интересни изживявания и впечатления.

Непознатите места трябва да бъдат добре проучени, забележителностите щателно разгледани и разбира се, фотосесиите са задължителни. И наистина не си струва да пропиляваме времето, с което разполагаме, заради някакво си чувство на умора и неудобство. Нито пък ни харесва идеята усмивките ни да бъдат помрачени от болки в краката, гърба и кръста.

Но за всички тези проблеми си има едно лесно решение. Просто ни трябва чифт Walkmaxx Клогс! Ето ТУК можете да разберете и вие какво представляват тези обувки.

Те са страхотни за дълги разходки, защото са изключително удобни, предотвратяват напрежението в ставите и коленете, подобряват цялостната позиция на тялото и правят походката много по-лека.

Тайната е в заоблената, анатомична подметка, която разпределя тежестта на тялото равномерно и тонизира мускулите.

А най-хубавото предимство на Walkmaxx Клогс, особено за нас, дамите, е, че подпомагат изгарянето на повече калории и съответно – отслабването! Те подобряват циркулацията на кръвта, дават възможност да използваме по-интензивно мускулите на тялото си като стягат коремните, седалищните и бедрените мускули. Или с други думи – докато се разхождаме с Walkmaxx Клогс не само се чувстваме супер удобно, но и си правим импровизирана фитнес тренировка!

А и Walkmaxx Клогс са толкова леки и удобни, че човек може напълно да забрави,че изобщо носи обувки. А това си е страхотно предимство, когато ни предстоят дълги разходки по цял ден!

Само до 12 Август любимият ви модел WalkMaxx може да бъде ваш с 10 лева отстъпка. Поръчайте онлайн и активирайте своя ваучер с код: LIATO.

Не му мислете, а направете пътуването си още по-приятно и пълноценно като си поръчате Walkmaxx Клогс ето ТУК! Черни, черни със синьо, червени, бели, бели с розово или розови - просто изберете вашия цвят и се отправете на пътешествие.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари