IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 неща, които трябва да  направите преди края на лятото

13 септември 2012 11 20

Няколко идеи как да си създадете незабравими летни спомени

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

От лятото остава съвсем малко. А някои от вас са в трескава подготовка за новата учебна година. И все пак, нищо не ви пречи да отделите някой и друг ден, за да направите нещо, което ще ви остане незабравим летен спомен. Ние ви предлагаме цели 5 идеи, като ви препоръчваме да ги осъществите всичките. Повярвайте, няма да съжалявате.

Да плавате с лодка

Езерото в парка ви върши чудесна работа! Грабвайте любимия или приятелите под ръка и си наемете лодка. Само не забравяйте фотоапаратът, защото стават страхотни снимки, които много дълго след това ще ви радват.

Да отидете на концерт на открито

Даже вече да сте ходили, посетете още един. Подобни масови събития винаги зареждат с много настроение и енергия.

Да облечете това, което не посмяхте цяло лято

Имате ли си дрешка в гардероба, която ви се искаше, но така и не събрахте смелост да облечете? Сега е моментът! Може да не ви се струва сериозно, но подобна крачка ще се отрази чудесно на решителността ви.

Създайте си нов добър навик

Примерно все отлагате да започнете да спортувате, да се храните здравословно, или пък да спрете цигарите. Кажете си: „Сега или никога!". Не за друго, но дойде ли студеното време съвсем няма да имате ентусиазъм да си създадете нов полезен навик.

Отидете на пикник

Направо си е престъпление срещу хубавото време, ако не се възползвате и не си организирате пикник. Може да е романтична среща или пък семейно излизане. За целта чудесна работа ще ви свърши Преносимото барбекю с хладилна чанта 2в1 на Топ Шоп, които можете да видите ТУК.

Освен за пикник, то е перфектно и за вилата, за къмпинг, за риболов с приятели, общо взето за всякакви събирания на открито. Барбекюто е съвсем лесно за ползване и съхранение. Има си малка и голяма скара, стабилни крачета, щипка за грил. И всичко приготвено на него става супер вкусно. Кюфтета, шишчета, пържоли, риба, зеленчуци... Каквото и да изберете за вашето меню, ще накара всички да си оближат пръстите. А към него има и хладилна чанта, в която да съхранявате нужните продукти и напитки.

Разнообразете ежедневието си, разнообразете и менюто си! Поръчайте си преносимото барбекю с хладилна чанта 2в1 от ТУК още сега!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

( преди 11 години )
Само под последното предложение сте забравили знака за рекламно съобщение, ама карай. Иначе идеите си ги бива, а и не изискват кой знае колко много средства или време. В крайна сметка все ще се намери един следобед за пикник, нали?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар