IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как лесно и бързо да стегнем корема?

24 юли 2012 07 19

И то само за няколко минути на ден!

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

На мода се връщат пищните дупета, но „изискванията" за стегнато и плоско коремче си остават. Дори повечето мъже споделят, че то е една от най-сексапилните части на женското тяло. Така че, добре оформеният корем е цел на повечето дами. Особено през лятото, когато дрехите са по-прилепнали и оскъдни. И, естествено, за да се чувстват привлекателни и уверени на плажа.

Ако спортувате активно или пък сте търсили съвети как да стегнете коремчето, сигурно сте разбрали, че не е достатъчно просто да ограничите сладките и пържените храни. Изисквате се доста часове във фитнеса изтощителни тренировки и не малко средства. Неща, които не винаги можем да си позволим.

Как ще реагирате, обаче, ако ви кажем, че открихме супер забавен и лесен начин да намалите обиколката на талията и да придобиете секси форми? С тренажора Мини Съркъл, който можете да разгледате ТУК, само за няколко минути на ден и то вкъщи, без много усилия ще стегнете коремчето.

3 минути упражнения с Мини Съркъл се равняват на 100 коремни преси! Звучи чудесно, нали? Има и още! Тренажорът Мини Съркъл е комбиниран уред, с който лесно съчетавате кардио тренировка с коремни упражнения и тренировка за седалището и бедрата. Той е удобен за употреба и съхранение. Освен, че ще се сдобиете с красиво тяло, ще спестите доста време и пари от посещенията във фитнеса, които да вложите в по-забавни летни занимания.

Така че, не му мислете, повдигнете самочувствието си за броени минути на ден. Поръчайте тренажора Мини Съркъл ТУК още сега! А, може и да се възползвате и от промоционалните комплекти на Мини Съркъл с други продукти на Топ Шоп.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари