IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да премахнем болките  в кръста?

27 юли 2012 07 51

Лятото е сезонът на доброто настроение! Ето как лесно  и ефективно да се преборите с  болките в кръста

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Планувате лятната почивка, но само при мисълта за пътуването и разходките, настроението ви се помрачава... За съжаление, болките в кръста са наистина неприятен дискомфорт, който може да помрачи и най-веселите занимания. Най-вече през лятото, когато предложенията за екскурзии, пътувания и събирания с приятели ви засипват от всякъде. Още по-лошо е положението, ако се занимавате активно със спорт, тежка физическа дейност или се налага да заемате една и съща позиция продължително време. Тогава се налага да промените изцяло начина си на живот. Да не говорим, че болките в кръста се отразяват и на интимния живот...

Има най-различни методи за справяне с болката в кръста – магнитно или лазерно лечение, медикаменти, масажи нагревки и много други. Проблемът е, че ефектът идва след време, а понякога дори липсва. И се изисква пълен релакс, който повечето хора не могат да си позволят. Затова, вместо да подчинявате навиците и ежедневието си на болката, защо не опитате да я премахнете със спортния колан Космодиск Актив? Повече за него можете да видите ТУК.

Космодиск Актив е ефективно средство срещу болките в областта на кръста, разработено съвместно с професионални спортисти. Осигурява максимален комфорт по време на носене, допълнителна опора за гръбначния стълб, затопляне в областта на кръста и максимална подвижност на тялото. Особено подходящ е за хора, предразположени към болки и наранявания в кръста, за активни спортисти и хора, които водят по-динамичен начин на живот. Както и към такива, които продължително време заемат една позиция (шофиране, работа пред компютър).

Масажиращият ефект на Космодиск стимулира мускулите близо до гръбначния стълб. По този начин подобрява кръвообращението, намалява напрежението и успокоява мускулите. Космодиск Актив включва памучен колан, широк лумбален колан и резервни еластични ленти. Удобен е за носене, а ефектът ще усетите за броени часове.

Не позволявайте на болката да развали летните ви емоции и да промени начина ви на живот. Още сега вземете своя Космодиск Актив ТУК!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари