IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да отслабнете плавно, равномерно и да стегнете всяка част на тялото?

26 август 2012 12 57

Има как!

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Имам една приятелка, която е истинска мацка и половина! Много красива, страшно обаятелна и със супер тяло... Е, всъщност последното вече не е точно така. Наскоро тя стана майка и бременността, раждането и кърменето си казаха тежката дума. Да наддаде драстично за всяка жена е истински кошмар, а за нея, която винаги е държала на фигурата си, още повече.

Милата, беше изпаднала в истинска криза, защото не знаеше какво да направи. Диети? Не им беше сега моментът заради кърменето. Фитнес и или друг спорт? Отново трудна работа, защото бебчето изискваше цялото й внимание. А тя искаше да започне да влиза във форма почти веднага след раждането. И успя да намери решение!

Мацката започна да тренира с кростренажор Орбитрек Елит на Топ Шоп. Вижте за какво говоря ето ТУК!

Тя се влюби във факта, че може да си спортува колкото си иска с него и то в условията на собствения й дом. А за една майка на малко бебче, това е супер важно! Другото, с което я спечели този уред, е, че тренира едновременно 6 основни мускулни групи - седалищните мускули и бедрата, мускулите на гърдите, раменете, ръцете и гърба. Така на практика извайваш цялото тяло.

Най-хубавото на кростренажора Орбитрек Елит е, че е подходящ за всички - независимо от възрастта и физическата форма. Той съчетава кардио и силови упражнения, осигурявайки плавно движение, без да натоварва ставите. Така постепенно и сигурно сваля на килограмите и сантиметрите и стяга тялото.

С ногофункционалният монитор пък всеки може да следи с точност параметрите на тренировката си. Той отчита времето, скоростта, разстоянието и калориите. Установено е, че могат да се изгарят поне по 820 калории на час. Не е зле, нали? И приятелката ми така мисли! Откакто тренира с кростренажорът Орбитрек Елит е много по-щастлива, защото вижда, че отново си връща сексапилната фигура.

Готиното е, че ако си вземете и вие Орбитрек Елит, получавате като подарък специална програма „Да отслабнем за 12 дни". Тя представлява ефективната система за хранене „6 седмици до новото ми тяло". Ето ТУК можете да си поръчате кростренажора веднага!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари