IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да се справим с напуканите пети?

2 септември 2012 11 38

Ето как да си върнете меката и сияйна кожа на краката...

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Напуканите пети освен неестетичен, могат да бъдат и много болезнен проблем. Особено през лятото, когато носим предимно отворени обувки, чехли и сандали. Така излагаме кожата си на постоянна „атака" от камъчета, стъкълца и прахови частици. Петите загрубяват и се появяват така наречените бразди.

Най-разпространеният метод за борба с проблема е потапянето на краката в гореща вода и отстраняването на мъртвата кожа с пемза. Което обикновено е съпътствано с болки и усилия, а резултатът идва много бавно. Друг вариант е да се доверите на някой от всевъзможните уреди за отстраняване на мъртва кожа, но те могат да наранят краката ви и да нямат никакъв ефект. Затова ние ви препоръчваме да си вземете ексфолиращите чорапи Footner. Повече за тях, вижте ТУК.

Ексфолиращите чорапи Footner са идеално решение срещу напуканите пети и наслояването на мъртвата и загрубяла кожа. Обувате ги и само след 1 час кожата на краката е почистена. А след няколко дни – напълно реновирана! Без рязане, търкане и подобни некомфортни процедури. Освен това, чорапите отстраняват и следите от мазоли и пришки.

Идеални са и за хората с прекалено суха кожа на краката. Обикновено при тях проблемът вече не е само козметичен, а и доста болезнен. С редовно носене на чорапите Footner, ще си спестите много време и пари за скъпи процедури, а кожата ви ще е гладка и мека като на бебе. Край на загрубелите пети, край на болката!

Изобщо не позволявайте на грубата и суха кожа да помрачи самочувствието и настроението ви! Вземете си вашите ексфолиращи чорапи Footner от ТУК още сега! Радвайте се на красиви и нежни крака само след 1 час носене.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари