IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Удобство и комфорт за краката, грация и елегантност за фигурата! Как?

4 септември 2012 10 02

Искате ли да се чувствате удобно по време на разходка и същевременно да свалите излишните килограми?

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Ако сте от хората, които все правят нещо и постоянно са в движение, то най-вероятно вече сте оценили ролята на удобните обувки. В случай, че още не сте го направили, ще ви кажем, че твърдите подметки, неподходящите размер, форма и материи могат да ни изиграят много лоша шега. От болки в ставите, до отоци, подутини и деформации на стойката. Затова категорично ви съветваме да не правите компромис с качеството на обувките и комфорта, който ви създават!

Ние поне не правим компромиси и поради тази причина бързаме да ви споделим за страхотните обувки, на които попаднахме. Това са пантофите Walkmaxx Комфорт. Благодарение на уникалния дизайн на подметката, те гарантират ежедневно удобство и лекота. Подобряват позицията на тялото и не натоварват допълнително ставите при ходене. Повече информация за Walkmaxx комфорт, вижте ТУК.

Освен удобни, Walkmaxx Комфорт имат още едно страхотно предимство – помагат ни да сваляме килограми и да стягаме мускулите си! Да, правилно разбрахте – топим мазнини и оформяме секси извивки само докато се разхождаме. Заоблената подметка активизира мускулите, което помага за тяхното извайване и кара тялото ни да гори повече калории. Само след няколко крачки вече ще усетите действието на Walkmaxx Комфорт.

Така че, не губете време във фитнеса. Обуйте си Walkmaxx Комфорт и отидете на разходка с приятели или на шопинг. Какъв по-забавен и приятен начин да се сдобиете с грациозна стойка и секси фигура?!Освен това ще си осигурите и пълен комфорт за краката, без болки в гърба и ставите. Walkmaxx Комфорт са изработени от 100% естествена кожа в горната част, което ги прави дишащи и освежаващи. Подметката е с анти-шок функция, което в комбинация с анатомичното стъпало и иновативната стелка, гарантира максимално удобство.

А, има и още! До 09 Септември, Walkmaxx Комфорт могат да бъдат ваши с -15% ОТСТЪПКА!

Забравете за колебанията и побързайте да се възползвате от атрактивната възможност да се чувствате удобно и да бъдете привлекателни. Поръчайте си Walkmaxx Комфорт от ТУК още сега.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари