IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Супер секси дупе се извайва само с... мързел

10 септември 2012 11 51

Ок! Не е съвсем така, но почти. Вижте как да имате готино дупе без много усилия

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Сезонът на дългото висене в офиса вече започна. И макар, че точно сега настроението ни е доста почивно вече предусещаме как с настъпването на Септември настъпват и още, и още работни задачи.

Ако и при вас е така и ако работата ви е свързана с дълги часове пред компютъра, със сигурност сте наясно, че това не е най-добрият начин да изваете готина фигура. А още по-малко секси дупе! Пък и нека си го кажем – след цял работен ден понякога единственото, което ни се иска е да го ударим на релакс. Ама пълен релакс.

Е, какво ще си помислите, ако ви кажем, че можете да си го доставите и в същото време да се сдобиете със страхотно дупе? Звучи супер, нали? За целта просто ви трябва Мини Турбо – вибриращия колан за отслабване на Топ Шоп. Вижте го ето ТУК!

Този уред не само оформя бедрата и седалищните части и премахва целулита, но и стяга коремните мускули. Това става благодарение на вибриращия масаж, който извършва. С негова помощ Мини Турбо премахва излишните сантиметри и топи мазнините от проблемните зони.

Хубавото е, че можете да го използвате навсякъде и по всяко време, защото работи с батерии. А още по-хубавото е, че той върши цялата работа сам, без да ви натоварва излишно.Всичко, което трябва да направите е да поставите колана на избраната от вас част от тялото и да го включите.

Ние определено ви препоръчваме да започнете с дупето! Според ново изследване на сайта за запознанства twoo.com мъжете, противно на всички схващания, всъщност се впечатляват повече от женското дупе, отколкото от бюста.

А това си е страхотна новина, защото ако, за да промените формата, стегнете и уголемите гърдите си ви трябва д-р Енчев, то за да имате супер секси дупе ви трябва просто Мини Турбо – вибриращия колан за отслабване на Топ Шоп. Е, с него можете да се сдобиете лесно и веднага ето от ТУК! А още по-добре, ако се възползвате от горещите оферти на Топ Шоп и комбинирате продукта с още един на специална цена.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари