IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чар или бедствие: Шарън Озбърн с нова прическа

23 февруари 2020 16 30

Каза „чао“ на червената коса

БГНЕС

Същинска трансформация претърпя Шарън Озбърн. След като Джейн Фонда се появи на наградите „Оскар“ с чисто бяла коса, риалити звездата реши да последва примера ѝ и да си смени прическата. Оказва се, че и двете ходят при един и същи коафьор.

За щастие за едни и ужас на други, съпругата на Ози Озбърн реши да каже „чао“ на своята червена коса.

Шарън се е доверила на известния колорист Джак Мартин, който се грижи за косите на много известни личности. Именно той първи съобщи, че неговата клиентка вече е с бяла коса.

Чар или бедствие: Адел се стопи, феновете притеснени

След като Озбърн се боядисвала в червено в продължение на 18 години, при това веднъж седмично, тя вече е на 100% „побеляла“, обяснява фризьорът в Instagram.

„Тя ми обясни, че се кани от дълго време насам да направи промяната“, добавя той. 

В началото колористът се чудел дали Озбърн ще свикне с бялата коса и дали няколко дни след като ѝ направи прическата, тя ще размисли и ще се боядиса отново в червено. Той уточнява, че му отнело близо 8 часа, за да изруси и направи косата ѝ в сегашния ѝ вид, за да може тя да спре да се боядисва толкова често. 

Дори и с бяла коса, Шарън Озбърн изглежда неузнаваема и определено малко по-млада. 

Коафьорът с Джейн Фонда 

Докато риалити звездата се радва на новата си прическа, нейният съпруг обяви, че отменя турнето си в САЩ. Заради невралгията, която получи след няколко операции, музикантът трябва да си почива вкъщи, защото болките му са много силни. 

„Нямам търпение да се подобря и отново да съм на път. Имам нужда от това – то е моята дрога“, коментира преди близо месец Озбърн, когато разкри, че страда от болестта на Паркинсон. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари