IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана рекламира кокосова вода

6 юни 2012 15 00

С нея се хидратира

Снимка: Vita Coco

Снимка: Vita Coco

Риана показа прекрасното си заслабнало тяло в реклама на кокосовата вода Vita Coco. Певицата бе лице на марката и миналата година, но сега определено е по-свежа, по-слаба и доста по-цитрусова, облечена в ананасово екипче от къси панталонки и бюстие.

„Преди не пиех достатъчно вода, а обожавам кокосовата. Тя ме хидратира толкова, колкото и обикновената и наистина ми помага по време на диета", сподели барбадоската пред UsWeekly.

Новата рекламна кампания е поверена на фотографа Тери Ричардсън, с когото звездата многократно е работила.

Освен че ще съблазнява в рекламно видео и билбордове, Риана ще направи и игра с феновете, съветвайки се с тях коя снимка да поставят на билборд.

По повод здравословните ефекти и ниската калоричност на напитката звездата сподели и нещо повече за своя режим.

„Започнах да се храня различно. Добавям по един зеленчук към всяко свое ядене от известно време. Но от време на време си позволявам и бургери от McDonald's . Човек трябва да се храни балансирано и да поддържа добро ниво на хидратация", допълни хубавицата.

Ето как изглеждаха миналогодишните плакати на Риана за Vita Coco. А новите кадри можете да видите в галерията ни. Как ви харесва повече?

Снимка: Vita Coco

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

t3ss_ ( преди 11 години )
Определено с руса коса не ми харесва.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар