Лак за нокти, вдъхновен от... пица

Вкусната храна в цветове
Гласувай сега!

Малко са хората, които не обичат добре направена пица. Независимо дали ще изберете класически или екзотични вкусове, със сигурност обядът или вечерята ще бъдат много успешни.

От Pizza Hut са известни със своето посвещение в доставяне на кулинарно удоволствие за своите клиенти.

Към дългото портфолио и многобройни менюта с предлагани варианти за пици и хранителни продукти, веригата добавя и един по-нестандартен проект.

Истинските фенове могат да се наслаждават на ароматно парче... с маникюр, издържан в същата стилистика. Марката създаде своя специална линия лакове за нокти, вдъхновени от най-известните съставки в рецептите на своите готвачи.

Нюансите, създадени да пресъздадат цветовете на домати, зеленчуци, кашкавал и други, носят имена като „Say Cheese“ за жълт лак, „Voracious Veggie“ за зелен, „Meat me after midnight“ за беж и дори „Sparkling Supreme“ за пълния с брокатени лентички лак.

Тематично, флаконите са брандирани с логото на Pizza Hut и стоят абсолютно съчетано с кутиите, в които се доставят пиците.

Лошата новина е, че колекцията лакове за нокти е била създадена като част от награждаване в промоция и до момента тези лакове не се продават.

Въпреки това, бихме искали да знаем какво мислите за такъв тип козметичен продукт?

Чар или бедствие? Кажете вие.

Коментари ( 0 )

виж всички коментари

Коментирай

вход|регистрация|вход с facebook профил

Чар и бедствие

Виж още