IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Салма Хайек - сексбомба без фотошоп на 50!

14 август 2017 07 00

Актрисата цъфти с годините и то без помощта на пластичните хирурзи

Снимка: Salma Hayek/Instagram

Снимка: Salma Hayek/Instagram

Салма Хайек е на 50 и изглежда НЕВЕРОЯТНО! Латната качи слефи от тропическата си почивка, на което взима душ ...по бански. "Вода - най-красивата и вкусна безценна необходимост на хората", написа до кадъра, който накара милиони да ѝ завиждат.

Малко след това актрисата отново защити имиджа си на неостаряваща сексбомба като пусна други няколко снимки, на една от които наблюдава отново по бански, нещо с бинокъл. Нищо чудно, че Хайек не се оплаква от липса на роли (за разлика от доста други свои колежки), тя просто е неотразима, въпреки че вече не е първа младост.

Salma Hayek/Instagram

Наскоро хубавицата коментира моделите за красота от страниците на сп. The EDIT.

"Родена съм в погрешната ера. С големи гърди е невъзможно да уцелиш правилното нещо. Сигурна съм, че 50-те или 70-те щяха да ми подхождат повече. Но обичам думата "извивки". Това е артистично, красиво...Правата линия може да бъде скучна. Водата има извивки, вибрацията има извивки. Това е секси и могъщо. Няма да лъжа, предпочитам някои извивки да вървят навътре, отколкото навън, поне на някои места, но харесвам една жена да има извивки".

Съпругът на Салма - милиардерът Франсоа Пино - изглежда също харесва извивките, защото е щастливо женен за актрисата от 2009 г, насам. Двамата имат дъщеря - Валентина, която ще стане скоро на 10 годинки.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари