IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чар или бедствие: Шарън секссимвол и на 60 или?

12 март 2018 09 10

Звездата се съблече на плажа, заби младо гадже

Снимка; Instagram

Снимка; Instagram

На 10 март Шарън Стоун стана на 60 години. Актрисата, която превзе мъжките фантазии преди 26 години с ролята си в „Първичен инстинкт“ не се поколеба да покаже, че дори на тази възраст тя харесва тялото си и се чувства женствена.

В серия снимки в Instagram, блондинката позира по сутиен и панталони като за разлика от повечето фотосесии, в тази филтрите и фотошопът видимо са сведени до минимум. И все пак обработка на снимките има!

Снимка: Instagram

Как изглежда „истинската“ Шарън, показват папарашки снимки от престоя ѝ на плажа в Маями. Там рожденичката видимо се забавляваше в компанията на мистериозен, значително по-млад мъж, когото страстно целуваше, докато се бяха излегнали на слънце.

Снимка: Backgrid/RadarOnline

Звездата, която има два брака зад гърба си – с телевизионния продуцент Майкъл Грийнбърг и медийния магнат Фил Бронстейн – упорито мълчи по темата дали е необвързана или не. От папарашките кадри си личи обаче, че все още не е загубила чара и желанието си да се забавлява с представители на другия пол.

Стоун има 3 осиновени сина – Роан (17), Леърд (12) и 11-годишния Куин.

Снимка: Instagram

Наскоро актрисата сподели как поддържа формата си: „Правя Пилатес, имам и машина у дома. Понякога ходя на фитнес и правя кръгови тренировки или танцувам на хубава музика. Зависи от настроението ми. Не съм човек, който ще се качи на бягащата пътека и ще гледа стената“.

Секси ли е според вас Шарън и на 60?

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари