Риана засенчи дори папата след появата си на Мет Гала 2018. Феновете реагират

Прекалено смела или безумно креативна?
Гласувай сега!

Никоя седмица на модата не може да се сравни по блясък с Мет Гала. Събитието, което ежегодно се провежда в Музея на изкуствата Метрополитън, Ню Йорк, тази година надмина всички очаквания.

Темата бе посветена на божествените тела и католическото въображение (Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination), което превърна половината холивудски елит в кралски особи, ангели, а някои дори се конкурираха с папата визуално. Такава смелост, разбира се, се очаква не от друга, а от Риана.

Барбадоската се бе спряла на къса рокля с пищно наметало на дизайнерката Margiela, инкрустирана с перли и скъпоценни камъни. А на главата си носеше специфична тиара, която идентифицираше „духовния ѝ статус“ и предизвикваше асоциации с тази на папата.

Звездата безспорно бе най-големият диамант на събитието, макар че доста нейни колежки също блеснаха с фамозни рокли. И все пак дързостта ѝ спечели не само възхищение, а и стана повод за доста шеги. В Туитър феновете на певицата побързаха да създадат десетки колажи и меме-та, с които шеговито подкачиха звездата за смелостта ѝ да се сравнява с Папата.

Единият от колажите бе озаглавен: „Когато има среща с папата в 5, а Мет Гала в 6“. Друг пък гласи: „Извънредни новини: Стана ясно, че папата напуска поста си, за да го даде на Риана. „Тя е прекалено голяма икона“, каза той“.

Вие смятате ли, че решението на Риана е прекалено дръзко?

Коментари ( 0 )

виж всички коментари

Коментирай

вход|регистрация|вход с facebook профил

Чар и бедствие

Виж още