IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бедствие на седмицата: Влогърка насърчава да не се бръснем

18 ноември 2018 10 30

Не е ползвала епилатор над 3 години

Източник: Instagram

Източник: Instagram

„Защо не се бръсна“. Така се казва едно от видеата в канала на американска фитнес влогърка в YouTube. Морган Микенас от Индиана, която е известна с влоговете си в социалните мрежи, не е използвала епилатор, бръсначка или друго средство за отстраняване на досадните косми по тялото над 3 години.

Ако видите профилната снимка на момичето в Instagram (където има над 95 хил. последователи), ще си помислите, че тя не се различава от всички останали на възрастта ѝ. Но когато разгледате по-детайлно нейните постове, с погнуса ще откриете, че тя няколкократно е снимала наболата коса по мишниците и краката си. И то съвсем целенасочено.

Морган насърчава жените да се върнат към своята естествена природа и да не се притесняват от космите по някои части на тялото. „Една от първите причини, поради които спрях да се бръсна, бе, че ми отнемаше твърде много време. Трябваше да ходя в банята, да ползвам бръсначката, после да измия тялото си и космите от плочките“, споделя американката във свой клип. „Защо да го правя повече?!“, казала си тя и решила да пробва без да се бръсне и ѝ харесало.

„Отврат, толкова красива, но с тези косми си като чудовище“, пише човек под видеото. Друг пък споделя: „Повръща ми се от теб“. Освен хилядите негативни коментари, Микенас събира одобрението на много хора, които признават, че невинаги имат време за епилиране и ходят с косми с дни.

Основната цел на момичето е не само да показва на хората стегнатото си тяло, а и да ги убеди в това, че всяка жена има своята красота, независимо дали е с косми по краката или не.

Източник: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

.... ( преди 5 години )
da tulkuvame li ??? za6toto ako tulkuvam e ujasno naistina.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар