IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бедствие на седмицата: Митака от „София – ден и нощ“ вече и певец

19 май 2019 08 00

Известността не трябва да води задължително до музикалната сцена

Кадър: YouTube

Кадър: YouTube

В България, когато станеш известен, най-често се насочваш към модата или музиката. Трудно е да се обясни този феномен, а в повечето случаи популярните хора стават за смях. Защото тези професии често са подценявани.

Към музикалната сцена се отправи и Кристиан Кирилов, който нашумя като Митака от приключилото риалити „София – ден и нощ“. Там си дадоха среща непрофесионални актьори, а някои от тях успяха да добият и известност. Основната заслуга на участниците в това телевизионно шоу обаче си остана популяризирането на различните диалектни форми на страната ни.

Кристиан обаче прави всичко възможно да остане под прожекторите на медиите, а вече се върти и в ефира на телевизия „Планета“. Той партнира на гаджето си Джулия в парчето „Ти си“.

Джулия, която не се откроява във фолкбранша и засега е в ниския ешелон, сигурно е изпаднала във възторг от интереса към дуета. За разлика от нейния любим, който основателно е залят от критики.

Вярно е, че новите технологии могат да помогнат на всеки да запише песен, гласът се модулира от компютър. Но когато пееш фалшиво и той не помага.

Наскоро Кирилов се похвали, че е учил актьорско майсторство в академия в Лондон, вземал и малко уроци по пеене.

Фенове и специалисти обаче го съветват да се съсредоточи в бодибилдинга.

Ще допълним, че всъщност участието му в клипа можеше да предизвика и положителни отзиви, но само като актьор.

А любителите на кръшните ритми определят това музикално бедствие с един израз – „Край. Щом и тоя стана певец, значи всеки може“.

За нас остава единствено да се надяваме дистанционното или компютърът да имат „Mute“, когато започне „Ти си“...

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

Хахавелка ( преди 4 години )