IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бедствие на седмицата: Тото от Скандау и Гери-Никол

26 май 2019 12 00

Новата песен на певицата предизвика грозни престрелки

Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

Гери-Никол извади ново парче с групата БНР – „Шефе, шефе“, което предизвика доста полярни коментари. Мнозина го определиха като бъдещ хит, други го сринаха от критики. Всеки има право да изрази мнение според музикалния си вкус, но Тото от СкандаУ мина на лични обиди.

Йонислав Йотов определи Гери като китайска имитация на Карди Би, визирайки, че това е една от нейните любими певици.

Гери-Никол пък му отвърна като го нарече Юдислав и го характеризира като жалък.

„Юда, нали знаеш къде си те слагам!“, отвърна Гери. „Жив и здрав бъди и дишай чист въздух на къщата в Бяла Слатина, докато аз събирам тен в Мексико!“, продължи още тя в профила си в Instagram.

Според мнозина напрежението между двете страни е заради факта, че някога работиха заедно, а раздялата явно не е била най-приятната.

Каква всъщност е истината?

Истината е, че засега Гери-Никол не може да се похвали с успехите на СкандаУ. Най-вече заради факта, че само преди няколко седмици групата събра над 12 000 в „Арена Армеец“. За Гери остават милионите гледания в социалните мрежи, но те не са някакъв коректив дали музиката, която правиш е качествена.

Да се хвалиш, че си по-богат пък издава комплекси. Тенът в Мексико и в къщата в Бяла Слатина със сигурност е един и същ. За чистотата на въздуха трябва да се изкажат специалистите.

В същото време нападките на Тото не са никак кавалерски. Покрай участието си в риалити той си създаде образа на голям пич, но дали всичко не е било маска пред камерите? Да пишеш просташки за своя колежка нито е кавалерско, нито е мъжкарско, а просто... пак комплексарско.

Ако Гери-Никол и Тото си мислят, че лошата реклама е най-добрата реклама – дълбоко грешат. Лошата реклама е лоша реклама.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари