IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чар или бедствие: Брадли Купър с мустак

28 август 2019 14 51

Фенове не можаха да го познаят

Снимка: Instagram

Instagram

Брадли Купър е един от най-харесваните мъже в Холивуд. Познаваме го от ролите в много хитови филми, последният от които "A star was born", където си партнира с Лейди Гага. Неговата запазена марка е необръснатата брада, която влудява хиляди жени по света. Наскоро обаче той бе забелязан с нова визия. 

От известно време актьорът е със симпатични мустачки. Папараци са го уловили да се забавлява с дъщеричката си в Дисниленд, а лицето му направо е неузнаваемо - няма и следа от брадата. 

Носейки слънчеви очила, звездата прилича на доста по-възрастен мъж и съвсем спокойно може да бъде подминат на улицата. Той сам се похвали с промяната в Instagram като качи снимки и дори попита последователите си дали го харесват.

bradley cooper

Източник: Instagram

Брадли е променил и прическата си, а според американски таблоиди новата му визия е заради поредната му поверена роля. 

Очаква се холивудската звезда да се снима във филм на “Nightmare Alley”(„Алея на кошмарите“) на Гийермо Дел Торо. Той ще бъде римейк на лента, създадена през 1947 г. Друг ангажимент, който Купър ще има е “Atlantic Wall”. Там той трябва да изиграе американски войник от Втората световна война и най-вероятно мустаците и подстрижката му са заради този образ. 

За да се превъплати в Джаксън Мейн в „Роди се звезда“, той също промени доста външния си вид. Въпреки това, феновете му не са го виждали с такива мустаци и определено са изненадани от вида на актьора. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари