IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да се превърнете в истински майстор-готвач

2 август 2012 07 20

Независимо дали обичате  да се вихрите в кухнята, или пък  съвсем сте скарани с готвенето, много бързо може да станете виртуоз  на вкусните манджи!

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Ако попитате някой как се е научил да готви толкова вкусно, най-вероятно ще ви отговори, че номерът е да гледаш, да питаш, да пробваш и, ако не стане от първия път, то на 3-4-ят път ще се получи. Е, ние категорично обявяваме тази формула за демоде. Или поне последната част от нея...

Истината е, че изобщо не е нужно да се сблъсквате с десетки неуспешни опити, докато ястията ви придобият желаният вкус и визия. Достатъчно е да имате рецепта, да вложите малко въображение и, естествено, да сложите задължителната съставка – капка любов. Звучи ви прекалено лесно и наивно? Значи определено не сте пробвали да готвите с Универсалния тиган на Делимано. Той е безценен помощник за всеки кулинар. С него ястията се приготвят бързо и лесно, и стават наистина много вкусни. Вижте сами ето ТУК.

Дори тепърва да прохождате в готвенето, с Универсалния тиган Делимано, крайният резултат винаги ще бъде апетитна и здравословна храна. Тайната е в специалното керамично покритие, което запечатва храната, запазва максимално вкусовите й качества и не й позволява да залепне. Покритието гарантира и равномерно изпичане, което ще ви предпази от най-често срещаният проблем – изгоряло отвън, сурово отвътре.

И това не е всичко! Универсалният тиган Делимано е перфектният съд за всички, които искат да се хранят здравословно. С него продуктите запазват максимално витамините и минералите. Освен това се готви със съвсем малко количество мазнина! Така че, край на тежките и мазни храни, които се отразяват пагубно на здравето и фигурата ни.

С Универсалния тиган Делимано наистина много лесно се приготвят всякакви ястия – задушени и пържени зеленчуци, картофки, пържоли, сосове, ризото, риба, пилешки специалитети, морски дарове и всичко, което въображението ви подскаже. Всичко става за минути и не се изискват кой-знае какви кулинарни умения. Единственото, което трябва да направите е да сложите храната в тигана и да не сбъркате солта със захар...

Така че, не се колебайте изобщо. Приготвяйте вкусни и здравословни ястия, от които всеки ще си оближе пръстите. Поръчайте вашият Универсален тиган Делимано ето ТУК!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари