IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Да си подсигурим сладък и спокоен сън през дългите дни и нощи!

22 ноември 2012 08 08

Обърнете внимание на матрака си

Снимка: Dormeo

Снимка: Dormeo

Есента осезаемо затвърди присъствието си. Времето е хладно и дъждовно, а нощите са все по-дълги. Всичко ясно ни подсказва, че трябва да помислим за качеството и спокойствието на съня си. С други думи – време е да освежим спалнята!

Завивки и завеси в актуален цвят, красиво пано за стената, няколко свещи с релаксиращ аромат, меко килимче за пода... Общо взето трябва да се чувствате уютно и удобно, но както сами се сещате, за истинския комфорт не е достатъчен само хубавият дизайн! Основна роля има и подходящият матрак.

Ако матракът ви е захабен и износен, то със сигурност не успявате да се наспите добре. Събуждате се схванати, неотпочинали, с мрачно настроение и денят ви започва накриво... Едно е сигурно – искате това да се промени! Съществува перфектното решение –Топ матракът Риню на Дормео, който ще реши проблемите ви със съня.

Топ матракът Риню е произведен от 100% Мемори пяна, благодарение на което се адаптира към тялото, осигурява опора на гръбнака, намалява болките в раменете, врата и ханша и предотвратява натрупването на прахови акари. Сега можете да го получите в комплект с възглавница от 100% Мемори пяна за още по-здравословен и приятен сън.

Знаете ли кое е най-хубавото? Топ матракът Риню е страшно практичен! Можете да го слагате върху канапето, дивана, стария матрак или където си решите и винаги ще имате удобно място за спане!

Възможно е да се съмнявате в предимствата на Топ матрак Риню и Дормео ви дава 30 дена тест период, в който сами ще се убедите колко сладко се спи на него. В случай, че не сте доволни, връщате продукта и получавате парите си обратно!

Представете си - топлина и комфорт през дългите студени нощи, пълноценен сън, утрини с много настроение, и една сладка плюшена овчица, която ще получите като ПОДАРЪК, ако поръчате Топ матрак Риню. Това е предложение, от което силно ви препоръчваме да се възползвате!

От ТУК можете да вземете Топ матрак Риню с включена възглавница от 100% Мемори пяна. Най-изгодното решение за спокойни и сладки нощи!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари