IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да запазите краката си сухи и топли през зимата?

28 ноември 2012 12 10

Как ли? Просто мушнете крак в топли, удобни и стилни ботушки!

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

„Скъпи Дядо Коледа,

Тази година бяхме много послушни и определено си заслужихме хубав подарък. Мечтаем си за приключения, пътувания, забавления и си пожелаваме хубави ботушки, с които да ги осъществим..."

Не знаем дали всички жени си мечтаят за същите неща, но сме 99% (да не кажем 100%) сигурни, че няма жена, която да остане равнодушна пред едни страхотни ботуши! А когато освен топли и стилни, те са и нещо като своеобразен фитнес уред за отслабване, това си е истинска находка!

И ако си мислите, че такива не съществуват, явно не сте чували за зимните апрески на Walkmaxx! Те са най-новото попълнение в семейството на Walkmaxx и също като останалите модели имат уникални подметки, които активизират мускулите на тялото, стягат седалището, бедрата и прасците и спомагат за изгарянето на калории. Повече за тях, вижте ТУК.

Апреските създават и онова неповторимо усещане, че ходиш бос по мек пясък. Само че посред зима! Леки и удобни, те са изработени от естествена телешка кожа, имат мека подплата и с тях можете да сте сигурни, че краката ви ще са винаги на топло и сухо.

Дъжд, сняг, студ... С апреските на Walkmaxx тези неща са просто повод за нови приключения. А и колкото повече и по-често се движите, толкова повече се засилва циркулацията на кръвта и отслабващия ефект.

Сега апреските вървят с неустоимо предложение - поръчвате си зимни обувки Walkmaxx и можете да вземете втори летен чифт на половин цена!

Готино, нали! Ето ТУК можете да се възползвате от предложението. Илиии... да подскажете на любимия, с какво би ви зарадвал за празниците.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари