IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

С гушкане се отслабва най-приятно!

30 ноември 2012 15 23

Удобно легло и приятна компания - какво повече може да иска човек?

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Учените вече откриха най-приятният начин за отслабване – гушкането с любимия. А ние пък открихме, че той може да бъде още по-приятен, като го практикуваме, потопени в комфорта на Топ-матрак Риню от Дормео!

Какво го прави толкова удобен ли? 100% Мемори пяната, от която е изработен. Тя обгръща тялото с невероятна мекота, адаптира се към всяка негова извивка и е толкова, толкова предразполагаща към прегръдки... Само погледнете матрака ето ТУК!

Но освен за глезене, той е идеален и за грижа за здравето. Топ-матрак Риню осигурява нужната опора на тялото, не оказва натиск върху мускулите и костната структура и намалява болките в гърба, раменете и ханша.

А едно от най-големите предимства на точно този матрак е, че е супер компактен. Дебел е само 6 см, което му позволява да бъде навсякъде с вас. Можете да го сложите на леглото вкъщи, на дивана или да го вземете, когато сте на ваканция с любимия.

Още по-хубавата новина е, че сега Топ-матрак Риню от Дормео е в комплект с анатомична възглавница от 100% Мемори пяна и завивка Сиена 140х200 см. И... Има специална цена с 90 лв. ОТСТЪПКА!

А, за да се убедите в комфорта му и в неговите релаксиращи свойства, сега можете да се възползвате от 30-дневния пробен период, с който се предлага.

На ваше място ние не бихме му мислили! Грабнете тази страхотна оферта от ТУК!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Тодорова ( преди 11 години )
@Тialoto: Доста елементарен начин за пробутване на реклама.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар