IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Chernomore Start.bg Posoka Boec

Как да приготвите по-бързо и лесно празничните ястия и предястия?

12 декември 2012 13 03

Всяка домакиня си има своите тайни за това, но има една универсална и тя е идеалните ножове!

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

С настъпването на декември сезонът на празненствата вече официално е открит! Чакат ни още много събирания с приятели и типично за зимния сезон те вървят с отрупана маса, силни напитки и апетитни мезета...

На всичко това обаче всяка домакиня гледа по-малко по-особен начин. От една страна - наистина са чудесни изживявания, но от друга те са свързани с истински екшън в кухнята! Ето защо горещо ви препоръчваме да се изправите пред предизвикателствата с комплекта ножове Миракъл Блейд. Вижте го ето ТУК!

Тези ножове са толкова остри, че вкусният и красиво оформен финал ви е в кърпа вързан! Те са от ново поколение и са с революционна режеща система. Направени са от неръждаема стомана и с тях се борави изключително лесно. Дръжките им са перфектно балансирани и здрави, а острието им не намачква продуктите, а напротив - запазва формата им.

И нещо много интересно и практично – няма отблясъци на светлината върху метала! Така можете да сте спокойни, че докато режете с тези ножове, вниманието ви няма да бъде отклонено.

И точно като за коледните празници целият комплект Миракъл Блейд е и на специална, с 30 лв. по-ниска, цена.

А с него определено можете да се развихрите в кухнята, както си трябва! Той включва какви ли не видове ножове - 2 универсални готварски ножа, нож за филе, готварски нож, 4 ножа за пържоли, нож за белене, нож за сирене, кухненски сатър, както и 1 кухненска ножица.

С други думи с този комплект ножове няма да има ястия, предястия и мезета, които да ви се опрат. Трябват ви само още малко ентусиазъм и фантазия, но за тях не се и съмняваме във вас. А с острите кухненски помощници можете да се сдобиете ето от ТУК!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари