IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да не напълнеете по празниците?

14 декември 2012 17 49

Ами как? Не се лишавайте от пържолите, просто ги пригответе по-здравословно и диетично!

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Няма какво да се заблуждаваме, покрай Коледните празници вкусните изкушения дебнат отвсякъде, така че, то е ясно – ще се хапва по-солидно!

Бас държим обаче, че на никого не му се иска да започне Новата година с някой и друг килограм в повече! Нали? На нас също, затова решихме, че ще приложим най-добрата стратегия за ненапълняване, а именно – по-здравословното хранене. И, приятели, ако си мислите, че то предполага да се лишим от пържолите и другите вкусотии, свързани с Коледа, съвсем не е така. Не и при условие, че заложим на керамичните съдове Делимано.

Ако пък вие все още не сте пробвали да се развихрите в кухнята с тях, то сега е точният момент да го направите А за целта силно ви препоръчваме Делимано Есеншъл сет - универсален комплект от 2 топ продукта на Делимано! Препоръчваме го не само, защото може да се похвали с всички предимства на керамичните съдове, не само, заради новия му дизайн, но и заради празничната му цена. Вижте го ето ТУК!

Универсалният тиган е идеален за коледните пържоли! Той е с голямо гладко дъно, керамично покритие и термосензор и с него стават и страхотни кюфтенца, панирани сирена, палачинки и дори десерт фламбе... Тиганът изпича храната равномерно и я прави апетитна и хрупкава.

Уок тиганът пък е дълбок и е перфектен за приготвянето на екзотични ястия. Коледните сърмички обаче също не могат да му се опрат! Както и вкусотии като картофи, месо със зеленчуци, миш-маш и спагети и какво ли още не.

А за капак на този кулинарен тандем имате и специален Капак от Пирекс стъкло, който си пасва перфектно и с двата тигана!

Но най-голямата тайна на Делимано Есеншъл сет е в специалното покритие на съдовете. Именно то създава уникалния вкуса на ястията и най-важното – прави ги по-здравословни и по-диетични. Керамиката „запечатва" храната и запазва витамините, минералите и естествените й сокове. Готвенето с нея изисква съвсем малко, дори никаква, мазнина. А това означава и по-малко калории.

Може би все още сте настроени скептично? Е, освен че сега комплектът е с 30 лв. по-ниска цена, от Делимано ви дават и да го тествате за период от 15 дни! Достатъчно време, за да се развихрите в кухнята, нали?

Пробвайте! Поръчате го още сега ето от ТУК!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари