IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Прическите на Lilly

11 декември 2012 08 32

Започна НОВАТА онлайн ИГРА с награди от Lilly Drogerie!

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Искате ли да се превърнете в истински топмодел? Ако мечтата ви е да застанете пред обектива на професионалист и за вас да се погрижат специалисти в сферата на гримирането, фризирането и модата, то сега е моментът да си направите коледен подарък.

Как може да стане това ли?

От участниците, за чиито снимки е гласувано най-много и са сред класираните на първите 20 места, жури ще избере финалните победители.

Седем от тях ще получат козметичен комплект от Lilly Drogerie, a трима ще грабнат голямата награда - професионална фотосесия и участие на корица на изданията на Lilly Drogerie!

Екипът на веригата магазини ще се погрижи да се сдобиете с невероятна визия, за която дори и Снежанка би ви завидяла.

Не се колебайте, защото няма какво да загубите. Можете единствено да спечелите и кой знае, може би вие притежавате таланта и грацията на един истински модел, който го очаква бляскава кариера.

По празниците чудесата се сбъдват, затова не спирайте да мечтаете и да им помагате да се случват. Повече за играта научете на lillyfaces.lillydrogerie.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

rJYHpAOpSWpWyuo ( преди 11 години )
This "free shinarg" of information seems too good to be true. Like communism.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар