IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кога е време за смяна на прическата

20 март 2013 11 40

Няколко признака ще ви насочат

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Косата е важен елемент от визията на всяка жена. Дори с малка промяна като скъсяване на дължината, една жена може да промени изцяло вида си. Когато се промени цветът обаче, говорим за пълно преобразяване. Някои жени обичат да експериментират с косата си и често я променят. Други пък са по-умерени и дълго време залагат единствено на една прическа. Независимо в коя категория попадате вие, идва време, когато наистина трябва да промените своята прическа. Ето и кои са признаците, подсказващи, че ви е нужно преобразяване:

1. Косата ви е загубила своя обем. Не говорим за обем, който да стряска с размерите си, а за нужното и естествено повдигане на косата. Обемната коса е красива и винаги прави жената да изглежда по-привлекателна. В момента, в който усетите, че вашата коса не успява да задържи своя обем достатъчно дълго, трябва да посетите фризьорския салон.


2. Вашият цвят на косата не се личи. Различният цвят, дори той да бъде близък до естествения, винаги променя и освежава визията. Не позволявайте на косата ви да изгуби своя блясък, като я оставяте твърде дълго без нова доза боя. Освежаването на цвета винаги действа добре и на самочувствието!

3. Цвета на косата и кожата ви са в идентични тонове. Нали не искате, когато човек ви погледне, да вижда сливащи се цветове? Трябва да отличите косата си, като я боядисате в по-светли или в по-тъмни тонове, отколкото е цветът на кожата ви. Използвайте безамонячна боя, за да избегнете ненужно увреждане на косата.

4. Носите косата си винаги вързана. Забравили сте какво е да пуснете косите си свободно падащи, защото всекидневната ви прическа винаги е опашка или подобие на кок. Това е сигурен знак, че не искате да акцентирате върху косата си, тъй като според вас тя не е в подходящ вид. Време е да промените ситуацията.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

( преди 11 години )
Как е възможно в толкова кратък текст да има толкова правописни грешки !? И какво по дяволите значи " цветът не се личи " ???
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар