IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Прическата и градът оживяват в Бургас

12 юни 2013 07 00

На 15 юни ви очаква невероятен спектакъл, в който главната роля играе прическата

Снимка: Christian of Roma

Снимка: Christian of Roma

Най-модерните тенденции в прическата в Европа и света ще бъдат демонстрирани в Бургас този уикенд. Кралицата на красотата - актуалната „Мис България" Габриела Василева става булка. Партнира ѝ световноизвестният италиански коафьор Саверио Палма. Двамата ще дефилират на 15 юни по сцената на Летния театър в Бургас в кулминацията на модния шоу-спектакъл „Прическата и градът", съобщиха организаторите от „Christian Of Roma".

Началото е в 20,30 часа, входът е свободен.

Над 70 стилисти и модели ще участват в 2-часовия тематичен спектакъл на Саверио Палма и негови български колеги, преминали през обучение в Италия. В ролята на водещ ще влезе попфолк певицата Андреа.

В първата част стилистът Саверио Палма ще материализира сиянията на 7-те чакри в човешкото тяло, разкривайки връзката между цветовете и състоянието на духа. Това неделимо единство ще бъде показано на всички видими нива – от косите на моделите и облеклото им до светлинните ефекти на сцената.

„Прическата и градът" е названието на втората част на едноименния моден спектакъл.

В нея Саверио Палма заедно с няколко български стилисти, сред които и Георги Георгиев – Жоро-Ефекта и Йордан Василев, ще демонстрират както подстригване, така и цвят и стайлинг на шест модела.

Снимка: Christian of Roma

Грациите ще разходят по подиума основната за 6-те континента в момента тенденция в модата. По този нестандартен начин експертите ще отговорят на въпроса кои са най-актуалните сега прически, цветове и техники за стилизиране от Токио и Ню Йорк до Бургас.

Кулминацията на шоуто е презентацията на 15-те участници от националната модна група „Christian Of Roma". Всеки от участниците ще покаже вечерна или булчинска прическа.

С този мегаспектакъл „Christian Of Roma" ще отбележи 20-годишното си присъствие на българския пазар и ще обяви официално старта на сезона по родното Черноморие. Подготвени са специални промоционални оферти на символични цени, за да може публиката да има достъп до любимите си продукти. До края на годината ще се гостува с различни формати и на сцените във Варна и във Велико Търново, каза управителят на компанията Елена Кристиано

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Таня ( преди 10 години )
боите и другите продукти са чудесни :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар