IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Красиви прически и блясък на 3-ия рожден ден на Delarom у нас

18 октомври 2013 10 52

Френската марка празнува с едни от най-красивите жени в България

Ива Екимова, Катето Евро и Жени Калканджиева

Ива Екимова, Катето Евро и Жени Калканджиева

Макар да не печелят конкурсите „Мис Свят“, българките са едни от най-красивите жени на планетата. Родните дами са жени, които знаят как да се поддържат и да подчертават своите предимства. Затова те ползват не само услугите на специалисти във фризьорството и макияжа, а и собствените си умения и качествени козметични продукти.

България може и да не е много голяма страна, но пък козметичният пазар е доста богат. И все пак се открояват няколко марки, които заслужават нашето внимание. Френският лейбъл Delarom отпразнува своята тригодишнина у нас като се възползва от домакинството на Beauty Salon Visages. Чаровната Жени Калканджиева с радост предостави салона си за бляскаво събитие, в което освен новите продукти на три марки, се представиха и актуални прически за сезон есен 2013.

Почти няма човек, който да не знае за веригата Visages, но не всички са запознати с историята и продуктите на Delarom. Марката е представена в 9 линии: ЦЕЛ: подмладяване – серия за ефективен лифтинг и глобална грижа в борбата против стареенето. Ревитализиращи кожата грижи. Хидратация, специфични грижи – серуми и околоочни контури. Почистващи продукти. Продукти за коса. СПА у дома – продукти за тяло и ароматерапия, както и парфюми

Delarom представя козметиката на бъдещето, защото бъдещето е в органиката: Ново поколение продукти грижа за кожата, изтънчени и модерни, създадени от Кристин Бене през 2008-а. Delarom съчетават в себе си 30-годишния опит на г-жа Бене в ароматерапията. Кристин Бене е дама, управлявала класните френски брандове Decleor и Darphin. В Delarom си дават среща ароматерапията и аромакологията.

При разработването на формулите, експертите на марката стриктно се придържат към Хартата Delarom, изключваща напълно употребата на парабени, феноксиетанол, силикон, минерални масла и съставки от животински произход.

На рождения ден на Delarom бе представена и марката Swiss Line. Тя е швейцарска бутикова марка, известна като „родената в Швейцария грижа за кожата против стареене“. Други приоритети я определят като „клетъчна и „парамедицинска“. За формулите си използва алпийски растителни екстракти и авангардни швейцарски технологии. Малка Швейцария в козметично бурканче! Основана в Цюрих през 1989 г. от принц Майкъл Масалски, Swiss Line дължи наследството си на световноизвестната клиника Лемана в Монтрьо – пионер в клетъчната терапия. Тя предлага продукти в 6 козметични линии: Cell Shock, с основна активна съставка Cellactel 2 – комплекс за оптимизиране на клетъчния метаболизъм и синтеза на колаген и еластин. Cell Shock Wite – линия обединяваща най-добрата клетъчна терапия против стареене на кожата и най-модерната избелваща технология. Force Vitale – анти-ейдж грижа с растителни екстракти и природни антиоксиданти от алпийската екосистема. Water Shock – колекция почистващи продукти за всеки тип кожа без парабени, силикон и алергени. Anti Redness – продукти против стареене, които противодействат на алергични реакции, възпаления и зачервяване, свързани с лоша микроциркулация, локален стрес и реакции на свръх чувствителност.

На пазара у нас през ноември ще стъпи и още една козметична марка – Coulеur Caramel. Тя представлява органична серия гримове родена през 2003, когато двама французи правят революция в декоративната козметика със съвършено нова make-up концепция. Тяхната амбиция е да променят света, карайки всеки от нас да стане отговорен за собственото си потребление. Те се превръщат в пионери на органичната, натурална и минерална декоративна козметика във Франция. Coulеur Caramel е единствената декоративна козметика, обединяваща толкова много елементи на екоконцепцията, включително и при опаковките и тестер дисплеите. Гримовете Coulеur Caramel са първите, удостоени със сертификат Ecocert с Cosmebio лейбъл. Портфолиото на Coulеur Caramel включва 7 продуктови семейства: make-up за лице, очи, устни, ръце, тяло, почистване и аксесоари.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Simona ( преди 10 години )
Swiss line ima strahotni ne6ta dobre 4e nainakraia doidoha i v BG
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар