IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

PRETTYBOX - твоят празник всеки месец

16 декември 2013 09 00

Кутия с козметични изненади носи радост и положителни емоции дори без повод

Снимка: PRETTYBOX

Снимка: PRETTYBOX

Ако попитате една жена, без какво не излиза от дома си, то тя най-вероятно ще ви отвърне, че в чантата ѝ задължително присъстват мобилен телефон, ключове, портмоне и гланц или спирала (а може и двете). Козметиката вече се е превърнала в неизменен спътник на всяка дама, защото искаме да изглеждаме прекрасни във всеки момент от ежедневието си.

Колко от нас обаче се наемат да замъкнат целия си козметичен несесер със себе си? То не са кремове, коректори, фон дьо тени, спирали, глосове, червила, пудри... и всичко това тежи и заема място!

Козметиката е необходимост, но тя е и капан, в който може да попаднем лесно! Случвало ли ви се е да си купите крем, за който сте дали доста пари, а се е оказал неподходящ за вашата кожа? Или пък сенки, които 20 мин след като се нанесат на клепача, просто изчезват от него? Най-неприятно е, когато инвестирате във фон дьо тен, от който кожата ви се омазнява видимо или пък изсъхва... Кажете не на „грешните" покупки! Защото само един продукт може да ви предпази от няколко неразумни инвестиции.

Поръчайте си PRETTYBOX - кутия-изненада с 5 и повече козметични продукта на различни реномирани марки. Продуктите са в пълен, делукс и мострен размер, напълно достатъчни за поне седмица-две да преценим дали отговаря на нашите нужди. Продуктите са чисто нови и с тях получавате и техните описания и съвети как да се погрижите за визията си и откъде да ги купите. Вие разбирате от козметика, така че брандовете – BIODERMA, DEBORAH, MAX FACTOR, KEUNE, DR.SHELLER, INGLOT, MANHATTAN, URBAN VEDA, Calvin Klein, CATTIER, HUGO BOSS, Shiseido , GUCCI, PREVAGE®, Elizabeth Arden  и т.н. ви говорят нещо. Всеки месец може да откриете по някой от техните продукти във вашата кутия, като нейното съдържание е изненада за вас до последния момент.

Ето и как изглеждат кутии от предишните месеци:

Август 

Септември

Октомври

Ето и няколко причини защо PRETTYBOX е наистина ценна находка, в която си заслужава да инвестирате:

1. Получавате най-новите и интересни продукти от козметичния бранш на пазара.

2. Всички те са на изпитани марки, доказали се във времето със своето качество и ефективност.

3. Количеството е достатъчно, за да добиете представа дали си струва да си закупите съответния продукт в по-голяма разфасовка.

4. Кутията е с безплатна доставка за цялата страна и е с наложен платеж – т.е. плащате при доставка.

5. Освен козметичните изненади всеки месец, клиентите на PRETTYBOX получават специални намаления и подаръци от нашите партньори.

6. Ако сте си харесали кутия от минал месец, за която не сте се абонирали, може да си я поръчате.

7. Цената е достъпна за всеки джоб: 24,99 лв. за един месец.

8. PRETTYBOX специален подарък от теб за самата теб, който получаваш в комфорта на своя дом или офис.


PRETTYBOX EXCLUSIVE - декември

През декември паралелно с PRETTYBOX може да се сдобиете и с PRETTYBOX EXCLUSIVE. Ексклузивната бюти кутия се продава от 15 ноември и е в ограничена наличност.

Специалната празнична селекция е на стойност над 120лв и включва девет продукта, пет от които в пълноразмерен вариант, два в размер за пътуване, и две миниатюри. Цената на кутията е 49,99лв, като цената за доставка не е включена.

Не мислете дълго, направете си този подарък! Коледа идва и е време да започнете една традиция „погрижи се за себе си", като си направите този подарък. PRETTYBOX не е просто грижа, кутията носи радост и положителни емоции. Нека всеки месец има поне един празник за вас и този празник да носи името PRETTYBOX.

За допълнителна информация:

PRETTYBOX Bulgaria

prettyboxbeauty.com ; facebook.com/PrettyboxBulgaria ; shop.prettyboxbeauty.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари