IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Естествени вълни в косите

14 февруари 2014 15 00

След тенденцията за натурален грим, новата тенденция в косите за лятото ни връща към натуралната красота

Emanuel Ungaro SS 2014 Снимка: getty Images

Emanuel Ungaro SS 2014 Снимка: getty Images

Скованите от стилизиращи продукти коси невинаги са най-доброто за визията ни. В колекциите си за сезон пролет-лято 2014 много от дизайнерите се завърнаха към натуралната визия на косите – естествено пуснати кичури, които не са видимо стилизирани. Това са косите, към които ръката сама посяга, за да ги погали.

Косите, които са естествени са тези, които са оставени сякаш без никакви грижи и оформена прическа. Но това може да бъде само на пръв поглед. В действителност, за да си позволите да оставите косите натурални, е необходимо да сте положили грижи за тях, да сте осигурили блясъка и гъвкавостта на косата и за нейните добре оформени краища.

Такива коси видяхме по време на Седмицата на модата за сезон пролет-лято 2014 в ревютата на Burberry Prorsum, Blumarine, Etro, Vanessa Bruno, Emanuel Ungaro и др.

Burberry Prorsum SS 2014, Blumarine SS 2014, Emanuel Ungaro SS 2014 Снимки: Reuters, Getty Images

Когато косата ви е добре поддържана, остава ви само да се погрижите за нейния красив естествен вид. Сложете малко пяна в кичурите, като започвате от средата или просто нанесете олио за блясък и подхранване на косата. Наведете главата надолу и изсушете косата си със сешоар, като леко прокарвате пръсти през кичурите. Това е достатъчно, за да се сдобиете с натурално красива коса.

Олио за подхранване и блясък на косата Mythic Oil (Loreal, 18.90 лв.), стилизиращ лак за коса HairX (Oriflame, 7.50 лв.), спрей за блясък за коса Advance Techniques (Avon, 7.90 лв.), пяна за коса Diamond Gloss (Nivea, 6.20 лв.)

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )