IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нов тренд: Прическа тип коледна елха

30 декември 2018 11 45

Бихте ли си направили за коледното парти?

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Нов тренд се появи в интернет – жени от цял свят си правят прически тип „коледна елха“ и качват снимки в социалните мрежи. Така лампичките в мъжките бради и украсяването на веждите бива изместено от гирлянди в косите.

За да привлекат по-голяма аудитория, много влогъри пуснаха клипове с това как една жена може да си направи косата под формата на елха. Някои от тях използват доста нестандартни решения, за да постигнат въпросната визия.

Повечето дами поставят пластмасова бутилка на главата, придържат я и около нея обгръщат косата си, която връзват с ластик. После напръскват с лак и зелен спрей, за да може прическата им да добие формата и цвета на елха. После поставят гирлянди и по-малки лъскави декорации. На върха прикрепят коледна звезда с помощта на двойно залепващо се тиксо или фиби.

По-артистично настроените могат да вплетат коледни топки в косата, част от която да оформят под формата на къдрици. Или пък да добавят специални лампички, захранващи се от миниатюрни батерии.

Разбира се, въпросната прическа не става за носене всеки ден, но пък с нея може да блеснете на коледното парти или да съберете хиляди лайкове в Instagram и Facebook.

Ако искате да си направите фотосесия с празничната прическа, разгледайте нашата галерия с още снимки.

Мъжка суета: Коледни лампички за брада

Коледни тенденции: Вежди като украса

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари